Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3375 reitillä ja 692 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2.5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1.2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Englanti

Englannin 53 miljoonaa asukasta tekevät maasta kulttuurillisesti monipuolisen. Maa jakautuu yhdeksään eri alueeseen jotka on luokiteltu piirikuntiin, seutuihin, kaupunkeihin sekä kuntiin.

Maan pääkaupunki, Lontoo, on maan tiheimmin asuttu alue 13 miljoonalla asukkaalla; se on kaupankäynnin, liikealan, politiikan ja lainsäädännön keskus ja myös erittäin suosittu matkailukohde lukuisilla nähtävyyksillään, puistoillaan, ikonisilla monumenteillaan sekä historiallisilla rakennuksillaan.

Saarena Englantiin sekä muualle Yhdistyneisiin Kansakuntiin on oivallsta matkustaa laivalla. Portsmouthin kansainvälinen laivasatama, joka tarjoaa hyvät yhteydet Wightsaarelle, Ranskaan, Espanjaan ja Kanaalisaarille, on yksi ensimmäisistä ‘vihreistä’ terminaaleista Iso-Britanniassa. Portsmouthin lisäksi Plymouthin ja Newhavenin satamat tarjoavat myös hyviä yhteyksiä Ranskaan, Espanjaan ja Kanaalisaarille.

Dover on matkustaja-liikenteen kannalta maan ruuhkaisin satama. Se sijaitsee Englannin kaakkoisrannikolla ja sen läpi kuljee vuosittain yli 16 miljoonaa matkustajaa matkalla Dunkirkiin tai Calais’hin. Englannin kanaalin yli kulkevat Doverin laivat ovat yleisesti nopeampia, säännöllisempiä ja edullisempia ja niitä operoi suuret modernit alukset. Nopeampaa matkaa etsiville myös kanaalitunneli ‘Eurotunnel’ on oivallinen, mutta kalliimpi, vaihtoehto.

Jos suunnittelet matkustavasi Englantiin Pohjanmeren yli Hollannista tai Saksasta, suorimmat reitit matkaavat Hookista Harwichiin joita operoi Stena Linen ‘Superferries’ -laivat. Lähtöjä on kahdesti päivässä koko vuoden ympäri. Tarjolla on myös yöllisiä laivamatkoja Amsterdamista Newcastleen, Rotterdamiin sekä Zeebruggesta Hulliin. Yöllisiä matkoja operoi hyvin varustetut ja mukavat risteilylaivat jotka varmistavat, että saat hyvät yöunet ja voit jatkaa matkaasi virkistyneenä seuraavana päivänä.

Jos matkustat Irlanninmeren yli Englantiin, laivoja lähtee päivittäin Dublinista ja Belfastista ja ne matkaavat Liverpooliin. Matka kestää noin 8 tuntia. Dublinista pääsee myös Rosslareen, Holyheadiin, Fishguardiin sekä Pembrokeen. Belfastista lähtevät laivat matkaavat kohti Larnen,Ciarnryanin ja Troonin satamia. Kaikilla matkoilla käytössä on moderneja ja mukavia laivoja erinomaisilla palveluilla.

Lue lisää Näytä vähemmän

Suositut lauttaoperaattorit

 • Irish Ferries
  • Etsi hinta
 • Stena Line
  • Etsi hinta
 • P&O Ferries
  • Etsi hinta
 • DFDS Seaways
  • Etsi hinta
Näytä kaikki lauttaoperaattorit

Englanti arvostelut

 • "Muutto Suomeen"

  Varauksen teko ja nettisivujen käyttö helppoa. Ei ongelmia lähtöselvityksessä ja laivaannousussa. Käyttäisin heitä ehdottomasti uudelleen.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hieno matka"

  Matkustimme viime viikolla elokuussa emmekä varanneet hyttiä mutta olimme enemmän kuin iloisia aulassa, mahtava henkilökunta ja kohtelias aion käyttää uudelleen ensi vuonna.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Auttavainen henkilökunta"

  Oikein yksinkertainen ylitys - lähtöselvitys ja ravintolahenkilökunta kaikki oikein mukavia. Laiva oli myöhässä paluumatkalla, tämä saattoi johtua valtavasta ruuhkasta Calaisissa.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Elokuu 2013"

  Erittäin auttavainen henkilökunta palautti vaimoni villapaidan, jonka hän unohti lautalle menomatkalla - he eivät olisi voineet olla avuliaampia. Yleisesti tehokas ja hässäkkä-vapaa matkustus rentouttavalla ilmapiirillä.

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laivalla

Ota selvää millaista lautalla on ennen matkaasi.

Laivaoppaat, videot & arvostelut

Reitit ja satamat maassa Englanti