Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Tunis lauttasatamaan

  • Autolla

    Tunisin satama sijaitsee La Goulettessa, noin 13 km Tunisista pohjoiseen. Satamaan pääset seuraamalla P1-tietä ja tämän jälkeen opastuksia satamaan.

  • Junalla

    La Goulette (sataman nimi) on toinen pysäkki Tunisin jälkeen paikallisjunalle, joka kulkee rannikkoa pitkin aina La Marsaan asti. Junapalvelun tarjoaa kansallinen junayhtiö, SNCFT. Tunisiin pääset eri kaupungeista, kuten Hammamet-Sousse, Bizerte, Tabarka ja Dougga. Saadaksesi lisätietoa, vieraile SNCFT kotisivulla.

  • Tunis majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Tunis lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Tunis majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Tunis lauttapalvelut

Tunis opas

Tunis opas

Tunisian pääkaupunki Tunis levittäytyy pitkin rannikkotasankoa ja ympäröiviä kukkuloita. Kanava yhdistää suuren lahden päässä Tunis-järven takana sijaitsevan kaupungin La Gouletten (Halq al Wadi) satamaan. Kaupungin keskustasta itään näkyy medinan siluetti ja pohjoisesta löytyy Belvederen esikaupunki. Tunisin kaupungilla on pitkä historia. Libyalaiset perustivat kaupungin nimellä Tunes toisella vuosituhannella eaa ja myöhemmin sitä asuttivat myös berberit tai numidialaiset. Yhdeksännellä vuosisadalla eaa Karthagon foinikialaiset valtasivat kaupungin. Vuonna 395 eaa berberit valtasivat kaupungin, mutta menettivät sen pian Agathocleen hyökätessä Afrikkaan ja perustaessa päämajansa Tunisiin. Agathocleen lähtiessä Afrikasta karthagolaiset valtasivat jälleen kaupungin. Vuonna 146 jaa roomalaiset tuhosivat Tunisin ja Karthagon. Tunis rakennettiin kuitenkin uudelleen ja siitä tuli tärkeä kaupunki.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.