Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Larne lauttasatamaan

 • Autolla

  Larnen satama on noin 25 minuutin ajomatkan päässä Belfastista pohjoiseen. Ota Belfastista moottoritie M2 pohjoiseen ja pysyttele kaistalla 2 (kaistoja on 5) tai (jos ohitat) kaistalla 3. Noin 1.5 km jälkeen ohitat kahden sillan alta. Jatka moottoritiellä vielä 0.8 km ja huomaat, että tie jakautuu kolmeen osaan. Vasemmallasi on tiukasti vasemmalle kaartuva ramppi Greencastleen; suoraan edessä on M2 moottoritien kaksi kaistaa, jotka itse asiassa kääntyvät vasemmalle ennen ylämäkeä ja kaksi kaistaa oikealla muuttuvat M3 moottoritieksi seuraten Belfast Lough rantaviivaa. On tärkeää, että tässä vaiheessa olet kaistalla 2 tai 3. Seuraa moottoritietä ylämäkeen noin 5 km. Tämän jälkeen huomaat vasemmalla puolellasi rampin, joka johtaa sinut Larneen tietä A8 (M). Poistu moottoritieltä M2 ja valitse oikeanpuoleinen kaista, kun lähestyt liikenneympyrä tyyppistä risteystä. Kun ajat liikenneympyrässä, ohitat sillan alta - tämä on moottoritie. Ota liikenneympyrässä seuraava erkanemiskaista ja aja ylös mäkeä ja sitten alas toiseen liikenneympyrään. Jatka liikenneympyrästä suoraan ja jatka tällä tiellä Larneen asti. Larnesta on hyvät opastukset satamaan.

 • Junalla

  Larnen satama on yhteydessä Pohjois-Irlannin rautatieverkostoon, joka palvelee koko Irlantia, Belfastin keskusrautatieaseman kautta.

 • Bussilla

  Ulster bus tarjoaa säännöllisen bussipalvelun satamaan. Saadaksesi lisätietoa, soita numeroon +353 2827 2345.

 • Paikoitus

  Satamasta löytyy sekä lyhytaikais- että pitkäaikaispaikoitusta.

 • Osoite

  Ferry Terminal, Larne Harbour, Larne, Northern Ireland, BT40 1AW

 • Larne majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Larne lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Larne majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Larne lauttapalvelut

Larne opas

Larne opas

Kaupungin nimen uskotaan tulevan irlantilaiselta prinssi Latharilta, joka muinoin omisti Larnea ympäröivät maat. Aluetta alettiin kutsua nimellä Lathar-na, joka lyhennettiin virallisesti Larneksi. Meren jyrkänteiltä on löydetty sekä fossiileja että esihistoriallisia artefakteja. Larne oli yksi Irlannin aikaisimmista asutuksista, jota kutsuttiin Ulfreksfjordiksi (nykyisen Olderfleet-kaupunkialuuen nimi on viikinkiajan peruja) ja alueelta on löytynyt viikinkien hautapaikkoja. Skandinaaviset merirosvot pitivät Larne Loughta tukikohtanaan 900- ja 1000-luvuilla. Skotlannin kuningas Robert Brucen veli Edward rantautui Larneen vuonna 1315 kuuden tuhannen miehen voimalla usuttaakseen irlantilaiset kumoamaan englantilaisten vallan. 1914 Irlannin itsehallintoa vastustavat Ulster Volunteers –joukot salakuljettivat saksalaisia aseita Larnen sataman kautta. Nykyään Larne on vilkas kaupan keskus.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.