Laiva Turusta Tukholmaan

Ruotsi ja Suomi yhdistyvät Tukholma-Turku reitillä, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Tallink Silja kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matkan kesto noin 10 tuntia 55 minuuttia. Viking Line kulkee samalla reitillä 14 kertaa viikossa, jolla matkat kestävät nopeimmillaan 10 tuntia 35 minuuttia.

Tukholma-Turku välillä tehdään viikoittain yhteensä 28 ylitystä. Vertaa hintoja nyt löytääksesi parhaan hinnan valitsemallesi ajankohdalle.

Turku - Tukholma lauttaoperaattorit

 • Tallink Silja
  • 14 lähtöä viikoittain 10 h 55 min
  • Etsi hinta
 • Viking Line
  • 14 lähtöä viikoittain 10 h 35 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Turku Tukholma

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Turku Tukholma on auto ja 2 matkustajaa.

Turku Tukholma lautta arvostelut

 • "Laiva hyvä, Direct Ferries varausvahvistus puutteellinen"

  Varaus Direct Ferriesillä sujui ongelmitta. Kaikki lopulta meni, niin kuin varausta tehdessä oli aikomuskin. Lähtöaika ok, autopaikka ok, hytti ok. Direct Ferries -varausvahvistuksessa luki laivan aikataulusta omituisesti: Turku - Tukholma: Lähtöpäivä: To 27 kesäkuuta 2019 @ 20.15 , Saapuvat: To 27 kesäkuuta 2019 @ 09.55. Laivan oikea ja aikataulunmukainen saapumisaika Tukholmaan oli Pe 28.6. klo 06:10. Tarkistaessani Tallink Siljan sivustoilta, onko varaus olemassa siellä, näkyi varasu heidän sivuillaan vasta seuraavana päivänä Tallink Silja -varausnumerolla haettaessa. Tallink Siljan nettisivuilla ei ollut varauksen yksityiskohdista mitään mainintaa (että varaus oli 2:lle henkilölle, ei ollut nimiä, ei manintaa autosta, ei mainintaa hytistä), ainoastaan vain lähtö- ja saapumisaika. Jouduin soittamaan tämän vuoksi Tallink Siljalle, että onhan auto ja hyttipaikka varmasti heillä tiedossa. No, tämä toki luki Direct Ferriesin varausvahvistuksessa, kiitos siitä. Selkeyttä asioihin toivoisin silti.

  'Ari' matkusti Turku Tukholma operaattorilla Tallink Silja aluksella Baltic Princess

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kiitos"

  Kiitos

  'Anonyymi' matkusti Turku Tukholma operaattorilla Viking Line aluksella Viking Grace

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Halvemmat liput "

  Nettisivu oli minulle ennestään tuntematon, joten kieltämättä hieman jännitti, onko sivu luotettava. Ostin Viking Linen matkat. Lippuihin tuli saapumispäiväksi väärä päivämäärä, ja laitoin sähköpostia asiakaspalveluun. Siellä oltiin hyvin avuliaita, vaikkei päivämäärää monen yhteydenoton jälkeen osattu vaihtaa oikeaan. Kävin Viking Linen nettisivuilla tarkistamassa varaukseni, ja kaikki oli onneksi kunnossa.

  'Anonyymi' matkusti Turku Tukholma operaattorilla Viking Line aluksella Viking Grace

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Matka TKU-Tukholma-TKU"

  Erittäin tyytyväinen matkamme,kiitos

  'Arvo Jukka' matkusti Turku Tukholma operaattorilla Tallink Silja aluksella Baltic Princess

  Lue lisää Näytä vähemmän

Turku opas

Turku on Aurajoen suulla sijaitseva kaupunki Lounais-Suomen rannikolla. Turku on Suomen vanhin kaupunki, jonka historia yltää jopa 1200- luvulle asti. Turku oli pitkään tärkein asutuskeskus Suomessa sekä Suomen ensimmäinen pääkaupunki vuosina 1809-1812. Se pysyi väestöltään suurimpana kaupunkina 1840-luvun loppuun asti.

Tänä päivänä sen merkitys valtakunnallisesti ei ole enää sama kuin ennen, mutta Turku on alueellinen pääkaupunki ja tärkeä paikka liiketoiminnan ja kulttuurin kannalta Pohjois-Euroopassa. Pitkän historiansa ansiosta se on toiminut monen tärkeän tapahtuman näyttämönä ja on vaikuttanut Suomen historiaan laajasti. Yhdessä Tallinnan kanssa Turku nimettiin Euroopan kulttuuripääkaupungiksi vuonna 2011. Lisäksi vuonna 1996 se julistettiin Suomen viralliseksi joulukaupungiksi.

Sijaintinsa vuoksi Turku on merkittävä kaupallinen- ja matkustajasatamakaupunki. Kaupungin sataman kautta kulkee vuosittain yli kolme miljoonaa matkustajaa Tukholmaan ja Maarianhaminaan.

Tukholma opas

Saarisarjasta koostuva Tukholma on Ruotsin pääkaupunki, ja sijaitsee Ruotsin itärannikolla. Se on yksi maailman kauneimmista ja houkuttelevimmista kaupungeista, josta löytyy useita kuvankauniita näkymiä. Tukholman taivaanranta säkenöi Mälaren-järven vesillä. Kesäisin taivas on rikkaan sininen, kun taas talvella kaupungin peittämä lumi valaisee kaupungin heijastaen ihanaa hajanaista valoa.

Tukholma on erittäin moderni kaupunki, joka tunnetaan huippuluokan suunnittelusta, muodista ja poikkeuksellisesta yöelämästä. Kaupungin juuret löytyvät silti edelleen Vanhankaupungin, tai Gamla Stanin, alueelta, jossa voit melko helposti uppoutua historiaan. Kaupungin mukulakivikadut ympäröivät suurta Stortorget-toria. Kauempana etelässä sijaitseva Södermalm-saari, jolta löytyy monia taidegallerioita, historiallisia asuntoja sekä viehättävä ranta, tarjoaa boheemin tunnelman.

Kaupungin satamasta lähtee lauttoja Suomeen, Venäjälle ja Baltian maihin.

Vaihtoehtoisia lauttareittejä

Turku Maarianhamina
Turku Tukholma
Turku Långnäs