Turku satamaan Tukholma lautta

Suomi ja Ruotsi yhdistyvät reitillä Turku Tukholma, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Tallink Silja reitti kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 10 tuntia 55 minuuttia samalla kun Viking Line reitti kulkee jopa 14 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 10 h 35 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 28 ylitystä viikko reitillä Turku Tukholma kohteiden Suomi ja Ruotsi välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Turku satamaan Tukholma lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Suomi - Ruotsi lautat sivullamme.

Turku - Tukholma lauttaoperaattorit

 • Tallink Silja
  • 14 lähtöä viikoittain 10 h 55 min
  • Etsi hinta
 • Viking Line
  • 14 lähtöä viikoittain 10 h 35 min
  • Etsi hinta

Keskimääräiset Turku Tukholma hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Turku Tukholma on auto ja 2 matkustajaa.

Turku Tukholma lautta arvostelut

 • "Matka TKU-Tukholma-TKU"

  Erittäin tyytyväinen matkamme,kiitos

  'Arvo Jukka' matkusti Turku Tukholma operaattorilla Tallink Silja aluksella Baltic Princess

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Turku - Tukholma"

  Rauhallinen, rentouttava matka. Aamiaisbuffet oli hyvää vastinetta rahoille. Mahtavat näkymät. Olisi vielä parempi jos hiljaisilla alueilla olisi enemmän rentouttavia istuimia eikä ulkokansilla saisi polttaa. Lisäinfo reitistä ja ohitettavista saarista ja niiden eläimistä tekisi matkasta vielä paremman kokemuksen.

  'Anonyymi' matkusti Turku Tukholma operaattorilla Tallink Silja aluksella Baltic Princess

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Bravo"

  J'ai voyagé entre Turku et Stockholm avec Tallink Silja sur le Baltic Princess.

  'Decebal Sorin' matkusti Turku Tukholma operaattorilla Tallink Silja aluksella Baltic Princess

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kovat penkit!!"

  Otimme päivälautan Turusta Tukholmaan, jotta voisimme nähdä maisemat emmekä joutuneet pettymään, vaikka Tukholman saaristossa on enemmän nähtävää kuin Suomen. Lautta itsessään oli mukava, söimme kahvilassa mutta valikoima oli rajoitettu - söimme aamiaisen ja lounaan eikä valinnanvaraa ollut paljon! Koska sää oli kunnollinen päätimme istua ulkona, mutta ainoat käytettävissä olevat istuimet olivat kovat penkit. 11 tunnin päivälautalle auringonottotuolit tai muut pehmeämmät istuinvaihtoehdot olisivat hyödyllisiä. Laskien matkan yhtenä matkamme rentoutumispäivänä olimme pettyneitä istuinvaihtoehtoihin. Laivan säilytystilapalvelut olivat erittäin tervetulleita, koska olimme olleet huolissamme siitä, että meidän olisi oltava matkatavaroidemme kanssa koko päivä.

  'Lesley' matkusti Turku Tukholma operaattorilla Tallink Silja aluksella Baltic Princess

  Lue lisää Näytä vähemmän

Turku opas

Turku
Turku on Suomen kolmanneksi suurin kaupunkialue, joka sijaitsee Lounais-Suomen rannikolla Aurajoen suulla. Kaupungin historian voi jäljittää 1200-luvulle, mikä tekee siitä Suomen vanhimman kaupungin. Turku oli pitkään tärkein asutuskeskus Suomessa sekä ensimmäinen Suomen pääkaupunki 1809-1812, ja väestöltään suurin kaupunki 1840-luvun loppuun asti. Tänä päivänä sen merkitys valtakunnallisesti ei ole sama kuin se oli ennen, mutta Turku on alueellinen pääkaupunki ja tärkeä paikka liiketoiminnan ja kulttuurin kannalta Pohjois-Euroopassa. Pitkän historiansa ansiosta se on toiminut monen tärkeän tapahtuman näyttämönä ja on laajasti vaikuttanut Suomen historiaan. Yhdessä Tallinnan kanssa Turku nimettiin Euroopan kulttuuripääkaupungiksi vuonna 2011. Vuonna 1996 se julistettiin Suomen viralliseksi joulukaupungiksi.

Turku on suosittu matkakohde varsinkin kesäisin, jolloin Aurajoen varrelle kokoontuu massoittain ihmisiä nauttimaan maisemista ja ilmapiiristä. Aurajoelta ja Turun Satamasta löytyy myös useita ravintolalaivoja, jotka ovat suosittuja paikallisten ja turistien keskuudessa. Keskustan Kauppatori on myös yksi Turun kuuluisimpia asiointipisteitä ja se sijaitsee lyhyen kävelymatkan päässä Turun Tuomiokirkosta, joka on yksi Suomen tärkeimmistä kirkoista lukuisine kappeleineen. Turun Sataman kupeesta taas löytyy ehkä kaupungin merkittävin nähtävyys, 1200-luvun lopulla perustettu Turun Linna. Linna avattiin museokäyttöön 1800-luvun lopulla, joskin se vaurioitui pahoin toisen maailmansodan aikana Neuvostoliiton ilmavoimien pommituksessa kesällä 1941. Linnassa jouduttiin tekemään laajoja korjaus- ja restaurointitöitä sodan jälkeen, jotka saatiin kokonaisuudessaan päätöksen vuonna 1990.

Sijaintinsa vuoksi Turku on merkittävä kaupallinen ja matkustajasatamakaupunki. Kaupungin sataman kautta kulkee vuosittain yli kolme miljoonaa matkustajaa Tukholmaan ja Maarianhaminaan.

Tukholma opas

Saarisarjasta koostuva Tukholma sijaitsee Ruotsin itärannikolla. Se on Ruotsin pääkaupunki ja on edelleen yksi maailman kauneimmista ja houkuttelevimmista kaupungeista. Se on koti monille postikorttikuville ja loputtomille terrakotan sävyisille rakennuksille. Tukholman taivaanranta säkenöi Lake Mälaren vesillä ja kesäisin taivas on rikkaan sininen, kun taas talvella kaupunki on katettu lumella ja hajanaisilla valoilla. Tukholma on tullut erittäin moderni kaupunki ja tunnettu huippuluokan mallesta, muodista ja poikkeuksellisesta yöelämästä, vaikka kaupunki on onnistunut säilyttämään sen juuret Vanhankaupungin alueella,Gamla Stanissa, jossa voit melko helposti uppoutua historiaan. Tämä labyrintti mutkaisia mukulakivikatuja on Stortorgetin (Big Square) ympärillä, kun taas etelään pidemmällä saarella Södermalm tarjoaa selvän boheemin tunnun, monia taidegallerioita ja historiallisia asuntoja.

Kaupungin satamasta lautat lähtevät kohteisiin Suomessa, Venäjällä ja Baltian maissa.