Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Buenos Aires lauttasatamaan

  • Buenos Aires majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Buenos Aires lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Buenos Aires majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Buenos Aires lauttapalvelut

Buenos Aires opas

Buenos Aires lauttasatama

Buenos Aires on Argentiinan pääkaupunki sekä maan suurin pääkaupunki joka sijaitsee La Plata-joen murtovesi alueella. Tämä suurkaupunki on monikulttuurinen sekä historiallinen kaupunki jolla on osa Eurooppalaista identiteettiä. Eurooppalaisuus näkyy etenkin Buenos Airesin arkkitehtuurissa joka vaihtelee korkeista torneista Casa Rosada palatsin vaaleanpunaisiin seinämiin. Buenos Airesin laivasatama sijaitsee satamalaitureiden pohjoispuolella Retiro-nimisessä kaupunginosassa. Terminaali sijaitsee Lujan -joen varrella ja tarjoaa odotussalin matkustajille. Parkkipaikkoja on rajoitettu määrä terminaalin ulkopuolella. Vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä sijaitsee Marina Nueva juna-asema josta on yhteydet Buenos Airesin keskustaan sekä kaupungin lentokentälle. Maan kansallinen moottoritie numero 9 kulkee aina Rosarion ja Cordoban kaupunkeihin asti. Laivoja lähtee satamasta monesti viikossa ja niitä operoi Buquebus sekä Colonia Express laivat. Reitteihin kuuluu muun muassa Buenos Aires - Montevideo (Uruguay) sekä Buenos Aires - Colonia del Sacramento (Uruguay). Colonia Express matkaa Carmelon satamakaupunkiin monesti päivässä.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.