Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Newhaven lauttasatamaan

 • Autolla

  Newhavenin satama on ainoastaan 103 km Lontoosta, 16 km Brightonista itään ja 24 km Eastbournesta länteen. Brightonista aja tietä A27 itään Lewesin ohi ja vaihda tiehen A26 Newhavenia kohti. Päästyäsi Newhaveniin seuraa opastuksia satamaan.

 • Junalla

  Voit matkustaa rautateitse Newhaven Harbour rautatieasemalle, jonne on säännöllisesti junia Seafordista ja Lewesista/Brightonista. Lontoon ja Newhavenin välillä kulkee säännöllisesti junia, useimmiten ainakin yksi vaihto välillä. Saadaksesi lisätietoa ja tehdäksesi varauksen, vieraile trains to Newhaven Harbour tai trains to Newhaven sivuillamme.

 • Bussilla

  South Coast Buses/Brighton & Hove tarjoaa päivittäin säännöllisiä busseja seuraaviin kohteisiin ja seuraavista kohteista: Brighton, Peacehaven, Seaford, Bexhill, Folkestone, Dover, Rye ja Hastings.

 • Paikoitus

  Satamasta löytyy lyhytaikais- ja pitkäaikaispaikoitusta.

 • Osoite

  Newhaven Ferry Port, Railway Approach, Newhaven, East Sussex, BN9 0DF, Englanti

 • Newhaven majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Newhaven lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Newhaven majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Newhaven lauttapalvelut

Newhaven opas

Newhaven opas

1500-luvulle asti Newhaven tunnettiin nimellä Meeching, kunnes voimakas myrsky siirsi Ouse-joen reittiä ja muodosti Newhavenin. Sataman läpi kuljetettiin tammea, viiniä ja alkoholia manner-Euroopasta sekä jäätä Itämereltä. Laivanrakennus ja panimot saivat kaupungin kukoistamaan. 1840-luvulla Newhaveniin vedettiin rautatie ja pian sen jälkeen aloitti ensimmäinen lauttareitti, joka tarjosi lyhyimmän meri-maareitin Lontoon ja Pariisin välillä. Niin lauttareitti kuin Dieppen maihinnousukin ovat luoneet vahvat siteet Newhavenin ja Dieppen välille. Joka vuosi Dieppen pormestari seurueineen vierailee 1000:lle Newhavenista lähteneelle ja Dieppen rannoilla kuolleelle sotilaalle pidettävässä muistotilaisuudessa. Heidän muistoaan vaalii vaikuttava graniittipaasi sataman muistopuutarhassa.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.