Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Piombino lauttasatamaan

  • Autolla

    Pohjois-Italiasta ota moottoritie Genova – Livorno ja myöhemmin erkanemiskaista 'Rosignano'. Tämän jälkeen aja suuntaan Grosseto - Venturina. Noin 15 km jälkeen tie Piombinoon hyvin viitoitettu. Koillis-Italiasta ota moottoritie Bologna-Firenze-Pisa-Livorno, myöhemmin erkanemiskaista Rosignano ja tämän jälkeen seuraa opastuksia. Etelä-Italiasta ota moottoritie Roma-Grosseto ja aja Livornon suuntaan, kunnes saavutat erkanemiskaistan Venturina-Isola d’Elba. Tämän jälkeen seuraa opastuksia.

  • Osoite

    Piazzale Premuda, 57025 Piombino, Livorno (Toscana), Italia

  • Piombino majoitus

    Jos sinun tarvitsee viettää yö Piombino lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Piombino majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Piombino lauttapalvelut

Piombino opas

Piombino opas

Piombino on pieni satama ja merenrantakylä Italian Toscanassa. Merellisen kaupungin klassiset ja keskiaikaiset juuret ovat Populoniassa, joka oli tärkeä metallurgian etruskikeskus, sekä Pisan merellisessä tasavallassa. 1100-luvun lopun ja 1200-luvun ensimmäisen puoliskon välillä Piombinosta tuli merivallan toiseksi tärkein satama. Napoleonin kauden jälkeen itsenäinen valtio katosi ja vuonna 1815 se liitettiin osaksi Toscanan suuriruhtinaskuntaa. 1800-luvun lopulla Piombinoon syntyi muutamia tehtaita: Società Anonia degli Alti Forni, Fonderia di Piombino ja Magona Dítalia, minkä jälkeen rautateollisuus muutti pienen merenrantakaupungin teollisuuskeskukseksi.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.