Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Santander lauttasatamaan

 • Autolla

  Päästäksesi Santanderin satamaan ota N634 länteen pitkin rannikkoa Corunaa kohti ja itään Bilbaota kohti. N611 vie Valladolidaan ja N623 Burgosiin. Kaupungista satamaan pääset seuraamalla opastuksia 'Puerto', 'Zona Maritma' tai 'Ferry'.

 • Junalla

  Rautatieasema, jolta on palveluita Bilbaoon ja Oviedoon, sijaitsee noin 5-10 minuutin päässä lauttaterminaalista. RENFE on kansallinen rautatiejärjestelmä ja tarjoaa yhteyden melkein joka kaupunkiin Espanjassa. Vieraile Renfe kotisivulla saadaksesi lisätietoa.

 • Bussilla

  Santanderin linja-autoasema on noin 5-10 minuutin päässä lauttaterminaalista. Asemalta on säännöllisesti busseja Madridiin ja Bilbaoon.

 • Paikoitus

  Paikoitus Santanderin satamassa on sallittu vain matkustajien jättämiseen ja noutamiseen. Matkustajat, jotka haluavat pysäköidä kauemmaksi aikaa on käytettävä sataman läheisyydessä olevia parkkipaikkoja.

 • Osoite

  Estacion Maritime, Santander, 39002

 • Santander majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Santander lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Santander majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Santander lauttapalvelut

Santander opas

Santander opas

Santanderin satamakaupunki on Cantabrian itsehallintoalueen pääkaupunki Espanjan pohjoisrannikolla lännen Asturian ja idän Baskimaan välissä. Rooman valtakunnassa kaupunki tunnettiin Portus Victoriae Iuliobrigensiumina. Nykyisen nimensä se sai marttyyri St Emeteriolta, jonka pää legendan mukaan tuotiin kaupunkiin kolmannella vuosisadalla. Vuonna 1187 kuningas Alfonso VIII teki San Emeterion abotista kaupungin lordin ha vuonna 1248 Santander osallistui Sevillan taisteluun, josta se palkittiin omalla vaakunalla. Santander oli myöhäisellä keskiajalla Kastilialle ja uude maailman kaupalle tärkeä satama. Virallisesti siitä tuli kaupunki vuona 1755. Vuonna 1893 rahtilaiva Cabo Machichaco räjähti satamassa ja tappoi 500 ihmistä. Santanderista tuli kuningas Alfonso XIII:n suosima kesäkohde ja sen suosio lomakohteena jatkuu edelleen.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.