Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Toulon lauttasatamaan

 • Autolla

  Marseillesta: Aja A50-moottoritietä noin 63 km Touloniin asti. Lyonista: Aja A7-moottoritietä noin 275 km, jatka tiellä A8/Aix-Ouest/Aix en Provence/Toulon/Nizza ja noin 30 km jälkeen poistu A52-tielle Aubagnea/Toulonia kohti. Nizzasta: Aja A8-tietä noin 85 km ja poistu tielle A57/Le Luc/Toulon/Hyeres ja jatka suoraan Touloniin asti.

 • Junalla

  Toulonin rautatieasema sijaitsee Place d'Europe -kadulla, lähellä kaupungin keskustaa ja lyhyen matkan päässä Toulonin satamasta.

 • Osoite

  Gare Maritime, 2 av. de l'Infanterie de Marine, 83000 Toulon

 • Toulon majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Toulon lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Toulon majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Toulon lauttapalvelut

Toulon opas

Toulon opas

Toulon on kaupunki ja merkittävän laivastotukikohdan sotilassatama Välimeren rannalla Kaakkois-Ranskassa. Se tuhoutui puoliksi viime sodassa ja uudelleenrakennettua kaupunkia hallitsevat armeija ja siihen liittyvät teollisuudenalat. Ludvig XIV:n luoma arsenaali on nykyään yksi Kaakkois-Ranskan merkittävimmistä työllistäjistä ja satama on Ranskan välimeren laivaston koti. Nykyään laivaston alukset elävät rauhassa jahtien ja Korsikaan, Sardiniaan sekä Tunisiaan suuntaavien lauttojen rinnalla. La Seynen telakat on kuitenkin lakkautettu, minkä myötä toisinaan pahamaineisen teollisuuden vuosisatojen pituinen tarina sai päätöksensä. 1700-luvulle asti kuninkaan kaleerit kulkivat orjien ja vankien voimalla ja vallankumouksen jälkeen vangit lähetettiin Touloniin rautakaulapannoissa pakkotyöhön. Nykyään Toulon on Var departementin hallinnollinen pääkaupunki (prefektuuri).

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.