Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Näin pääset Dover lauttasatamaan

 • Autolla

  Dover on noin 110 km Lontoosta. Moottoritieltä M2 seuraa tietä A2 Doveriin tai moottoritieltä M20 seuraa tietä A20 Doveriin. Tie läntiseen ja itäiseen terminaaliin on hyvin viitoitettu.

 • Junalla

  Doverin lauttaterminaali sijaitsee itäisessä terminaalissa kaupungin itäosassa. Doverin satamaan on helppo päästä kävellen, bussilla tai taksilla Doverin Priory-asemalta. Junat Lontoosta Doverin Priory-asemalle lähtevät Lontoon Victoria tai Charing Cross -asemalta. Matkan kesto on noin 1 tunti 45 minuuttia. Saadaksesi lisätietoa tai tehdäksesi varauksen, vieraile trains to Dover Priory kotisivulla.

 • Bussilla

  Lontoon Victoria bussiasemalta on taajaan National Express busseja Doverin satamaan. Matkan kesto on noin 2 tuntia ja 30 minuuttia. Muut bussit päättyvät Doverin keskustan bussiasemalle.

 • Paikoitus

  Lyhytaikais- ja pitkäaikaispaikoitusta on tarjolla kaikille matkustajille paikoitustalossa, joka sijaitsee terminaalin sisäänkäynnin paikkeilla.

 • Osoite

  Eastern Docks, Dover, Kent, CT16 1JA

 • Dover majoitus

  Jos sinun tarvitsee viettää yö Dover lauttasatamassa tai sen lähistöllä ennen tai jälkeen matkaasi tai jos etsit majoitusta koko oleskelusi ajalle, vieraile Dover majoitus sivullamme, mistä löydät parhaat majoitushinnat ja yhden suurimmista valikoimista verkossa!

Dover lauttapalvelut

Dover opas

Dover opas

Kuuluisien valkoisten jyrkänteiden taustoittama Dover sijaitsee Kentissä, Englannin kaakkoiskärjessä, joka on Yhdistyneiden kuningaskuntien maantieteellisesti manner-Eurooppaa lähin piste. Vuoden jokaisena päivänä Doverin ja Ranskan Calais’n, Dunkirkin ja Boulognen satamien välillä kulkee useita lauttavuoroja. Historialtaan rikas Dover on yksi Yhdistyneiden kunigaskuntien historian tärkeimpiä sotilaskaupunkeja. Harva kaupunki voi ylpeillä yhtä ainutlaatuisella pronssiajalta, Rooman valtakunnasta, saksilaisajalta ja käytännössä joka aikakaudelta säilyneiden reliikkien ja muistomerkkien kokoelmalla. Vaikka moderni kehitys on pyyhkäissyt kartalta monia Doverin historiallisista rakennuksista, löytyy sieltä vielä monia tärkeitä kohteita, jotka täytyy säilyttää tuleville sukupolville. Doverin tarina on yhtä vanha sivistyksen kanssa ja voimme vain arvuutella, minkä tulevaisuuden historiallisten tapahtumien ansiosta kaupunki vielä pääsee historiankirjoihin.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.