COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Agios Konstantinos - Chora on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Agios Konstantinos satamaan Chora

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kreikka - Skopelos lautat sivullamme.

Agios Konstantinos - Chora lauttaoperaattorit

Lautta satamasta Agios Konstantinos satamaan Chora

Direct Ferriesien kautta voit vertailla lauttoja maasta Kreikka maahan Skopelos reitillä Agios Konstantinos Chora nopealla ja helpolla saatavuus- ja hintahaullamme.

Käytä meidän Agios Konstantinos Chora lauttaopasta löytääksesi kaiken mitä sinun tulee tietää varatessasi lauttamatkaa maahan Skopelos, mukaanlukien kuka operoi Agios Konstantinos Chora reittiä ja onko olemassa muita mahdollisia ylityksiä.

Vertaile lukuisia ylityksiä ja lautta-aikatauluja reitille Agios Konstantinos Chora Internetissä valitsemalla lähtöpaikka hakukoneessa Agios Konstantinos Chora Aikataulut & hinnat ja paina etsi-nappia.

Agios Konstantinos opas

Agios Konstantinos on kaupunki ja entinen Phthiotidan kunta Kreikassa. Vuoden 2011 hallinnollisen jaon jälkeen siitä tuli osa Molos-Agios Konstantinoksen kuntaa ja on tällä hetkellä kunnan yksikkö. Kaupungilla on satama josta kulkee säännöllisiä lauttoja Skiathoksen, Skopeloksen ja Alonnisoksen saarille. Nämä saaret ovat osa Pohjoisen Sporadien saaristoa.
Saari on suurilta osin vuoristoinen ja maata peittää sypressit, plataanipuut, tammet ja männyt. Tämän peitteen alla maa säilyttää kosteudensa mikä mahdollistaa villien vuohien laiduntamisen. Radin metsää, mikä on osa vuoden 2000 Natura-ohjelmaa, pidetään Balkanin vanhimpana. Pieni määrä erityyppisiä tammipuita on sen suurin “asukaskunta”.
Agios Konstantinos on pieni 2000 asukkaan rannikkoalue joka sijaitsee 168 km luoteeseen Ateenasta. Kaupunki on kehittynyt vuosien varrella kauppakaupungiksi ja turistikohteeksi osittain sen sataman vuoksi. Kaupungin vierailijat nauttivat rentoutumisesta rannalla ja kaduilla kuljeksemisesta ihaillen sen muinaista arkkitehtuuria ja maistellen paikallisia ruokia.