COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Agistri Myli - Pireus on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kreikka - Ateena lautat sivullamme.

Agistri Myli - Pireus lauttaoperaattorit

    • 4 lähtöä päivittäin 55 min
    • Etsi hinta
    • 4 lähtöä päivittäin 1 tunti
    • Etsi hinta

Lautta satamasta Agistri Myli satamaan Pireus

Kreikka ja Ateena yhdistyvät reitillä Agistri Myli Pireus, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Aegean Flying Dolphins -lautta kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 55 minuuttia samalla kun Hellenic Seaways reitti kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 1 hour.

Tämä tarkoittaa yhteensä 56 ylitystä viikko reitillä Agistri Myli Pireus kohteiden Kreikka ja Ateena välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Pireus opas

Kreikan kaupunki ja satama Piraeus on merkittävä kreikkalainen satama ja yksi suurimmista koko Välimerellä. Se on tärkeä kaupunki jota usein pidetään Ateenan esikaupunkialueena, sillä se sijaitsee vain muutaman minuutin päässä pääkaupungista. Piraeuksesta on tullut suorastaan lauttaverkon solmukohta kun matkustat ympäri Egeanmeren ja samalla sen läheisyys Ateenaan tarkoittaa, että se usein sulautuu huomaamattomasti Kreikan pääkaupungin kanssa, sen merenranta tarjoaa hyvin erilaisen ja erottuvan ulkonäön. Monet Piraeuksen kävijät huomaavat, että kaikkein houkuttelevin kaupungin alue sijaitsee sen itä- kaupunginosassa sekä Mikrolimano Harbourin ja Zea Marinan rinnalla. Tämä merenrantahotellialue on täynnä rantaravintoloita, baareja ja yöelämää, ja parani huomattavasti viime Ateenan olympialaisisten aikaan, luomalla kauniin puilla vuoratun rantakadun, joka kulkee keskiaikaisten kaupungin muurien ohi, jotka tarjoavat tietoa ja historiallista tietoa kaupungin rikkaasta menneisyydestä.