COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Aigina - Agistri Myli on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Saroniset saaret - Kreikka lautat sivullamme.

Aigina - Agistri Myli lauttaoperaattorit

    • 4 Sailings Daily 10 min
    • Get price
    • 4 Sailings Daily 10 min
    • Get price

Lautta satamasta Aigina satamaan Agistri Myli

Saroniset saaret ja Kreikka yhdistyvät reitillä Aigina Agistri Myli, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Aegean Flying Dolphins -lautta kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 10 minuuttia samalla kun Hellenic Seaways reitti kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 10 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 56 ylitystä viikko reitillä Aigina Agistri Myli kohteiden Saroniset saaret ja Kreikka välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Aigina opas

Aeginan saari on yksi Kreikalle kuuluvista Saronicin saarista, ja se sijaitsee noin 27 kilometriä Ateenasta. Saari on karkeasti kolmion muotoinen ja kooltaan noin 10 kilometriä pohjoisesta etelään ja 15km idästä länteen. Noin kaksi kolmasosaa saaresta on muodostunut sammuneesta tulivuoresta mistä syystä saaren pohjois- ja länsiosat ovat hedelmällistä maata missä viljellään muun muassa viljaa, puuvillaa, oliiveja, viikunoita, viiniköynnöksiä ja manteleita.

Saaren rannat ovat suosittuja turistikohteita, etenkin kun matka Piraeukselta Hydrofoil-lautalla kestää vain 40 minuuttia. Säännölliset bussireitit kulkevat Aeginan kaupungista saaren muihin kohteisiin, kuten Agi Marinaan ja Portesiin, kalastajakylään itä-rannikolla. Saaren muihin nähtävyyksiin kuuluu Aphaean temppeli joka on omistettu sen kaimalle, jumalattaralle joka myöhemmin yhdistettiin Ateenaan. Temppeli oli osa tasasivuista pyhän kolmion teppeleitä, joihin kuului myös Ateenan Parthenon ja Sounionin Poseidon. Saarella on myös Agios Nectarioksen luostari, joka omistettiin pyhälle Nectariokselle, viimeaikaiselle Kreikan ortodoksisen kirkon pyhimykselle.