COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Akgunler Denizcilik

Turkkilainen Akgünler Denizcilik operioi lauttayhteyksiä Turkin Kyprokselle, Syyriaan ja Libanoniin sekä tavallisilla lautoilla että kantosiipialuksilla.

Lautat ovat kulkeneet vuodesta 1978 asti, luoden tärkeän yhteyden Kyproksen ja sitä ympäröivien alueiden välillä. Akgünler Denizcilik kasvoi samalla yhdeksi alueen suurimmista laitayhtiöistä. Yhtiö keskittyy pääosassa 'nopeuteen, luottoon ja mukavuuteen'. Tämä motto on tuonut mukanaan useita kohdemaita ja auttanut laivaston kehittämisessä.

Akgünlerin laivasto koostuu kolmesta kantosiipialuksesta, tai meribusseista, sekä kolmesta tavallisesta lautasta. Kolme kantosiipimeribussia vaihtelevat kooltaan ja voivat kuljettaa 170-386 matkustajaa. Nämä alukset ovat vain jalkamatkustajille, kun taas tavanomaiset lautat voivat kuljettaa myös ajoneuvoja. Jokainen alus on läpäissyt kansainvälisen turvatarkastuksen, joten voit nauttia matkastasi rauhassa.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Akgunler Denizcilikin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin Akgunler Denizcilik reitit ja satamat

Operaattorin Akgunler Denizcilik matkassa

Operaattorin Akgunler Denizcilik kaikki reitit