Akgunler Denizcilik
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Akgunler Denizcilik

Turkkilainen Akgünler Denizcilik operioi lauttayhteyksiä Turkin Kyprokselle, Syyriaan ja Libanoniin sekä tavallisilla lautoilla että kantosiipialuksilla.

Lautat ovat kulkeneet vuodesta 1978 asti, luoden tärkeän yhteyden Kyproksen ja sitä ympäröivien alueiden välillä. Akgünler Denizcilik kasvoi samalla yhdeksi alueen suurimmista laitayhtiöistä. Yhtiö keskittyy pääosassa 'nopeuteen, luottoon ja mukavuuteen'. Tämä motto on tuonut mukanaan useita kohdemaita ja auttanut laivaston kehittämisessä.

Akgünlerin laivasto koostuu kolmesta kantosiipialuksesta, tai meribusseista, sekä kolmesta tavallisesta lautasta. Kolme kantosiipimeribussia vaihtelevat kooltaan ja voivat kuljettaa 170-386 matkustajaa. Nämä alukset ovat vain jalkamatkustajille, kun taas tavanomaiset lautat voivat kuljettaa myös ajoneuvoja. Jokainen alus on läpäissyt kansainvälisen turvatarkastuksen, joten voit nauttia matkastasi rauhassa.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Akgunler Denizcilikin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin Akgunler Denizcilik matkassa

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.