Al Hoceima
Motril
Lautat maahan Espanja
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Al Hoceima satamaan Motril

Marokko ja Espanja yhdistyvät reitillä Al Hoceima Motril. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Naviera Armas. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 7 tuntia 30 minuuttia.

Al Hoceima Motril matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Lauttavaihtoehdot satamasta Al Hoceima satamaan Motril

Saadaksesi lisätietoa vieraile Marokko - Espanja lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Al Hoceima - Motril?

Lautan ylitysaika Al Hoceima - Motril on noin 7h 30m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Al Hoceima - Motril?

Al Hoceima to Motril lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Al Hoceima - Motril on 228 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Al Hoceima - Motril?

On olemassa 1 lauttaoperaattoria Al Hoceima to Motril ja tämä on
  • Naviera Armas

Miten voin varata lauttalippuja Al Hoceima - Motril?

Varaa lautat reitiltä Al Hoceima kohteeseen Motril tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Al Hoceima - Motril?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Al Hoceima - Motril
  • Naviera Armas

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Al Hoceima - Motril?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Al Hoceima ja Motril välillä
  • Naviera Armas

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Al Hoceima - Motril?

Lemmikit ovat sallittuja lautalla. Saatat tarvita lemmikkieläinpassin ja muita asiakirjoja, jotta voit ottaa parhaan karvaisen ystäväsi mukaan. Tutustu kaikkiin viranomaismääräyksiin ja matkustustietoihin lemmikkieläinten kanssa matkustamisesta. Tällä hetkellä voit tuoda lemmikkieläimiä lautoille
  • Naviera Armas

Mikä on etäisyys Al Hoceima ja Motril välillä?

Etäisyys Al Hoceima ja Motril välillä on noin 91 meripeninkulmaa.

Al Hoceima opas

Al Hoceima on kaupunki pohjois-Marokossa, se sijaitsee Rif –vuorten pohjoispuolella Välimeren rannikolla. Al Hoceima on Taza-Al Hoceima-Taounate –alueen pääkaupunki. Kaupunki sijaitsee korkealla kukkuloilla, josta on näkymät kahteen lahteen: Plage Quemadon rantaan ja kaupalliseen satamaan. Blvd Mohammed V kulkee rinnakkaissuunnassa alkaen Spanish Collegesta ja päättyen Place du Rifiin. Suurin osa pankeista, hotelleista ja ravintoloista ovat lähellä tätä päätä, budjettivaihtoehtojen ollessa Place du Rifin lähellä. Katuverkostossa on helppo kävellä ja suunnistaa.
Al Hoceiman satama ei palvele kaupallisia aluksia, mutta sitä käyttää monet kalastusalukset jotka kalastavat paikallisille ja ovat erittäin tärkeitä turismille. Se on satama joka kuhisee alinomaa lautoista ja vierailijoista. Turistien ja vierailijoiden on mahdollista vuokrata paikallisten veneitä veneretkiin ja kalastukseen. Al Hoceiman lahdella on kristallinkirkas vesi missä voi nähdä eri delfiinilajeja uiskentelemassa. Laivat vievät usein turisteja katsomaan delfiinejä.


Motril opas

Motril sijaitsee eteläisimmässä osassa Granadan maakunnassa Espanjassa, Sierra Nevadan vuoriston ja Välimeren välillä. Kaupunki Malaga on noin 100 km päässä Motril Sevillasta noin 3 tunnin ajomatkan päässä, ja Madrid 5 tunnin päässä.Tärkeä autonominen satama Motril sisältää kaupallisen sataman, kalasataman ja Yacht Clubin, jossa on yhteensä 190 venepaikkaa. Pyhä viikko Motrilissa on julistettu National Tourist Interesteksi. Se koostuu 12 veljeskunnasta, 23 pasoksesta ja yli 6000 seuraajasta. Kulkueita on joka päivä. Pyhä viikko Motrilissa alkoi vuonna 1600 vanhimman veljeskunnan, Vera Cruzin toimesta. Sisällissodan jälkeen jokaisen veljeskunnan piti palauttaa sen perintöä.

Välimeren lempeät vedet huuhtovat Granadan rannikkoa. Rannikon subtrooppinen ilmasto ja sen rauhalliset, lämpimät vedet tekevät siitä ihanteellisen paikan kaikenlaiseen vesiurheiluun. Sukelluksen harrastajat voivat nauttia yhdestä Andalusian rannikon kauneimmista merenpohjista.

Vesiurheilumahdollisuudet ja veneretket löytyvät kauniista venesatamasta. Lautat satamaan lähtevät Melillasta, Al Hoceimasta ja Nadorista.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.