COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Al Hoceima - Motril on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Al Hoceima satamaan Motril

Saadaksesi lisätietoa vieraile Marokko - Espanja lautat sivullamme.

Al Hoceima - Motril lauttaoperaattorit

    • 1 Sailing Weekly 5 hr
    • Get price

Lautta satamasta Al Hoceima satamaan Motril

Marokko ja Espanja yhdistyvät reitillä Al Hoceima Motril. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Naviera Armas. Reittiä kuljetaan jopa 1 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 5 tuntia.

Al Hoceima Motril matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Al Hoceima opas

Al Hoceima on kaupunki pohjois-Marokossa, se sijaitsee Rif –vuorten pohjoispuolella Välimeren rannikolla. Al Hoceima on Taza-Al Hoceima-Taounate –alueen pääkaupunki. Kaupunki sijaitsee korkealla kukkuloilla, josta on näkymät kahteen lahteen: Plage Quemadon rantaan ja kaupalliseen satamaan. Blvd Mohammed V kulkee rinnakkaissuunnassa alkaen Spanish Collegesta ja päättyen Place du Rifiin. Suurin osa pankeista, hotelleista ja ravintoloista ovat lähellä tätä päätä, budjettivaihtoehtojen ollessa Place du Rifin lähellä. Katuverkostossa on helppo kävellä ja suunnistaa.
Al Hoceiman satama ei palvele kaupallisia aluksia, mutta sitä käyttää monet kalastusalukset jotka kalastavat paikallisille ja ovat erittäin tärkeitä turismille. Se on satama joka kuhisee alinomaa lautoista ja vierailijoista. Turistien ja vierailijoiden on mahdollista vuokrata paikallisten veneitä veneretkiin ja kalastukseen. Al Hoceiman lahdella on kristallinkirkas vesi missä voi nähdä eri delfiinilajeja uiskentelemassa. Laivat vievät usein turisteja katsomaan delfiinejä.


Motril opas

Motril sijaitsee eteläisimmässä osassa Granadan maakunnassa Espanjassa, Sierra Nevadan vuoriston ja Välimeren välillä. Kaupunki Malaga on noin 100 km päässä Motril Sevillasta noin 3 tunnin ajomatkan päässä, ja Madrid 5 tunnin päässä.Tärkeä autonominen satama Motril sisältää kaupallisen sataman, kalasataman ja Yacht Clubin, jossa on yhteensä 190 venepaikkaa. Pyhä viikko Motrilissa on julistettu National Tourist Interesteksi. Se koostuu 12 veljeskunnasta, 23 pasoksesta ja yli 6000 seuraajasta. Kulkueita on joka päivä. Pyhä viikko Motrilissa alkoi vuonna 1600 vanhimman veljeskunnan, Vera Cruzin toimesta. Sisällissodan jälkeen jokaisen veljeskunnan piti palauttaa sen perintöä.

Välimeren lempeät vedet huuhtovat Granadan rannikkoa. Rannikon subtrooppinen ilmasto ja sen rauhalliset, lämpimät vedet tekevät siitä ihanteellisen paikan kaikenlaiseen vesiurheiluun. Sukelluksen harrastajat voivat nauttia yhdestä Andalusian rannikon kauneimmista merenpohjista.

Vesiurheilumahdollisuudet ja veneretket löytyvät kauniista venesatamasta. Lautat satamaan lähtevät Melillasta, Al Hoceimasta ja Nadorista.