COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Alderney - Dielette on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Alderney - Ranska lautat sivullamme.

Alderney - Dielette lauttaoperaattorit

    • 2 lähtöä viikoittain 55 min
    • Etsi hinta

Lautta satamasta Alderney satamaan Dielette

Alderney ja Ranska yhdistyvät reitillä Alderney Dielette. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Manche Iles Express. Reittiä kuljetaan jopa 2 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 55 minuuttia.

Alderney Dielette matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Alderney opas

Alderney on pohjoisin Kanaalisaari ja osana Bailwick of Guernseytä mikä on Englannin kruunun alainen. Saari on läpimitoiltaan noin 5 km pitkä ja 2 km leveä ja se sijaitsee noin 16 km päässä La Haguesta Cotentin Peninsulalla Normandissa Ranskassa, 32km päässä luoteeseen Guernseysta ja 97 km Iso-Britannian rannikosta.
Pääkaupunkia kutsutaan nimellä St Anne’s, ja siellä on valtava kirkko ja mukulakivikadut. Lisäksi siellä on peruskoulu, lukio, postitoimisto, hotelleja, ravintoloita, pankkeja ja kauppoja. Muita asutuskeskuksia ovat Braye, Crabby, Longis, Mannez ja Newtown.
Lautat matkustavat säännöllisesti saaren ja Ranskan välillä, sekä muihin Kanaalisaarille. High-speed matkustajalautta, jota operoi Manche Iles Express, kulkee kesäisin Dieletteen Flamanvillen kunnassa, Mancheen Ranskassa ja St Peter Portiin Guernseyssä. Viikottaiset rahtilautat, jotka kuljettavat myös matkustajia, kulkevat Pooleen ja St Peter Portiin Aldernay Shippingin operoimana. Kahdentoista matkustajan alus, Lady Maris II, operoi säännöllisiä matkoja Cherbourgiin, Sarkiin ja St Peter Portiin.


Dielette opas

Normandyn satama Dielettessä sijaitsee Luoteis-Ranskassa Englannin kanaalin rannikolla. Kaupunki on noin 315 km päässä Pariisista ja 75 km päässä Saint-Losta, ja on portti lauttaliikenteelle Guernseyyn ja Alderneyyn, kahdelle Kanaalisaarten saarille. Kaupunki sijaitsee uneliaassa Normanin maatalousmaassa - siiderin, calvadoksen ja camembertin maa - ja sillä on pieni satama, joka on kehittynyt viime vuosina vilkkaaksi venesatamaksi.

Ylä-Normandia (Haute-Normandie) koostuu Ranskan alueista Seine-Maritimesta ja Euresta, ja ala-Normandiaan (Basse-Normandie) kuuluu Orne, Calvados, ja Manche. Aikaisemmin Normandian maakunta käsitti nykyisen ylä- ja ala-Normandian, sekä pieniä alueita jotka nyt ovat osia Eure-et-Loirin, Mayennen, ja Sarthen alueita. Nimi on johdettu alueen Viikinkien nimestä ("Pohjalaiset") 800–luvulta, ja vahvistettu sopimuksella 1000-luvulla. Puolentoista vuosisadan ajan Normannivalloituksen jälkeen vuonna 1066, Normandialla ja Englannilla oli kummallakin Normannin ja frankkien hallitsijoita.

Kesällä Manche Iles Expressin nopea matkustajalautta kulkee Dialettesta Alderneyyn ja Guernseyyn.