Amakusa Takarajima Line
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Amakusa Takarajima Line

Amakusa Takarajima Line liikennöi lauttareiteillä Kumamoton prefektuurin ja Amakusa-saarten välillä etelä Japanissa. Yhtiö tarjoaa matkoja Misumin, Hondon ja Matsushiman satamille.

Amakusa Takarajima Linen kolme lauttaa, Vista Bonita, Marisol ja Serena, loi johtava tuotesuunnittelija, eli yhtiö tarjoaa erinomaisen risteilyelämyksen huippu laatuisilla lautoillaan.

Jokaisella lautalla on ilmastoitu alakansi mukavilla istuimilla, erinomaiset wc-tilat, sekä tilavat katselukannet, joilla voit nauttia upeista näkymistä, kuten häikäisevästä Unzen vuoresta ja vaikuttavista Amakusa Gokyo-silloista, matkan aikana.

Kun matkustat Amakusa Takarajima Linella, muista tuoda kamerasi, sillä saaret ovat maineikas delfiinien tarkkailupaikka. Tarkkaile siis merta matkallasi.

Osoitteesta directferries.fi löydät Amakusa Takarajima Line aikataulut sekä hinnat ja voit varata Amakusa Takarajima Line lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Amakusa Takarajima Line vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Amakusa Takarajima Line matkassa

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.