Aremiti
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Aremiti

Aremiti pöyrittää 17 kilometrin lauttareittiä, joka yhdistää Ranskan Polynesian Seurasaaret Tahitin ja Moorean Etelä-Tyynellämerellä.

Perheyritys Aremiti perustettiin vuonna 1991. Yrityksen pääkonttori sijaitsee Papeetessa, Ranskan Polynesian pääkaupungissa. Aremitin tehtävä on kuljettaa matkustajia, tuotteita ja avoneuvoija tehokkaasti kahden saaren välillä.

Ylitys näiden kahden uskomattoman saaren välillä kestää noin 30-40 minuuttia, ja ylityksiä tehdään noin viisi kertaa päivässä.

Laivastoa on uusittu ja parannettu vuosien varrella, eli Aremiti voi nykyään tarjota nopeamman ja mukavamman ylityksen matkustajilleen. Nykyinen Aremiti lauttayhteys käyttää kahta huippunopeaa alusta nimeltään Aremiti 5 ja Aremiti Ferry 2.

56 metrinen Aremiti 5 on lautoista pienempi ja nopeampi, ja sille mahtuu enintään 697 matkustajaa ja 30 kevyttä ajoneuvoa. Uusimman sukupolven stabilointiaineiden ansiosta, Ameriti 5 voi navigoida matkan todella mukavasti yli 30 solmun nopeudella. Laivalta löydät ilmastoidut huoneet, napostelubaarin ja suuren taulutelevision. Ylhäältä löytyy 70-paikkainen aurinkokansi, jossa voi nauttia upeista näkymistä matkan aikana.

80 metrinen katamaraani Aremiti Ferry 2 on lippulaiva alus, joka voi kuljettaa enintään 967 matkustajaa ja 146 ajoneuvoa. Kaksi ilmastoitua kantta ja suuri ravintola-alue tekevät tästä laivaston tilavimman lautan. Ylhäällä on aurinkokansi, aivan kuten sisaraluksella.

Osoitteesta directferries.fi löydät Aremiti aikataulut sekä hinnat ja voit varata Aremiti lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Aremiti vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.