Arthamas Express
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Arthamas Express

Bali on noussut yhdeksi maailman suosituimmista lomakohteista maailmalla, etenkin nuorten ja reppumatkaajien keskuudessa. Arthamas Express on hyödyntänyt suuren kysynnän tarjoamalla nopean ja helpon purjehduksen Badung Straitin varrella, Sanurin ja Lembogan välillä.

Matkustajia kantavan aluksen 'Fast Boat' nimelle maineen antavat neljä 250 hevosvoiman moottoria. Risteily lähtee kolmesti päivässä molemmilta asemilta. Alus on 16.25 metriä pitkä ja 3,50 metriä leveä, ja kantaa 80 henkilöä kerralla. Alus on varustettu kattavalla valikoimalla turvallisuus varusteita; pelastusliivit jokaiselle matkustajalle, neljä pelastusrengasta ja mukana on hyvin koulutettu, huolellinen henkilökunta.

Puolen tunnin pituinen lauttamatka sujuu nopeasti kauniiden maisemien ohessa; Loistavat ja henkeäsalpaavat maisemat tekevät matkasta vielä nautittavamman - varsinkin viileän ja raikkaan meriveden äärellä. Saapuessa perille, valittavissa on ilmainen kuljetus läheisille hotelleille, ja samoin matkaan kuuluva kyytiinottojärjestelmä majoituskohteestasi satamaan.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Arthamas Express -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Arthamas Express -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Arthamas Expressiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Arthamas Express matkassa

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.