Atlanticoline
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Atlanticoline

Atlânticoline tarjoaa lauttapalveluita matkustajille ja ajoneuvoille Azorin yhdeksän saaren välillä Pohjois-Atlantilla.

Atlânticoline, josta tuli Azorien menestynein merenkulkuyritys vuonna 2009, on kuljettanut 112 000 matkustajaa, ja kuljettaa vuosittain noin 100 000 asiakasta. Yritys syntyi vuonna 2005 Ilha Azul-laivalla, jonka korvasivat pian kolme modernia lauttaa nimeltään Hellenic Wind, Express Santorini ja Ariel.

Hellenic Wind ja Express Santorini kulkevat maaliskuusta syyskuuhun, Ariel taas purjehtii läpi vuoden. Atlânticolinen lautoilta löytyy kahvila/baari, joka tarjoaa lämpimiä ja kylmiä aterioita, sekä kaupan, josta voi ostaa hajuvesiä ja suklaata. Istuinpaikkoja on kaikille matkustajille.

Saaret ovat levittäytyneet 600 kilometrin alueelle, joka on noin 1 500 kilmetriä Portugalista länteen, ja 4 000 kilometriä New Yorkista itään, eli lautalla matkustaminen on loistava tapa matkata.

Osoitteesta directferries.fi löydät Atlanticoline aikataulut sekä hinnat ja voit varata Atlanticoline lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Atlanticoline vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Atlanticoline matkassa

Atlanticoline routes and ports

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.