Awesome Adventures Fiji
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Awesome Adventures Fiji

Awesome Adventures Fiji tarjoaa nopeita lauttoja Fidžin pääsaaren ja Yasawa ja Mamanuca saarten matkakohteiden välillä.

Awesome Adventures Fiji lauttapalvelu käyttää nimekästä Yasawa Flyer-lauttaa, joka on turistien suosikki tapa päästä Yasawa saarille. Se lähtee Denarausta kello 8:30 joka aamu alkaakseen saarihyppelyn pienten Mamanuca saarten välillä. Tämän jälkeen alus suuntaa kohti paratiisimaisia Yasawa saaria, pysähtyen välillä poimimassa ja pudottamassa turisteja.

Viimeinen pysäkki on kuuluisa Blue Lagoon rantahotelli pohjoisessa. Sen jälkeen Yasawa Flyer lähtee takaisin etelään, pysähtyen jokaisella saarella vielä kerran. Lautta palaa Denaraun satamaan noin kello 17:45.

Joillakin reiteillä Yasawa Flyerillä on ilmastoituja istuinpaikkoja, matkustustiski, alkoholiluvallinen baari, kahvila ja ulkokansia. Pienenä lisänä voit varata paikan yläkannen Captain's Loungeen. Loungessa on suuret lasiseinät, mukavia sohvia sekä hintaankuuluvia juomia ja naposteltavaa.

Awesome Adventures Fiji käyttää joskus sisaryhtiönsä South Sea Cruisesin laivoja, jotka ovat myös nopeita, moderneja aluksia, jotka on rakennettu Fidžin alueella purjehteluun.

Heille, jotka pysyvät mantereella, on tarjolla päivittäinen ilmainen bussikuljetus Denaraun matkustajaterminaaliin Nadista, Wailoaloasta ja Denaraun hotelleista ja majapaikoista. Tämän palvelun saa pyytämällä.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Awesome Adventures Fiji -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Operaattorin Awesome Adventures Fiji matkassa

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.