Babou One
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Babou One

Babou One, joka palvelee Ranskan merentakaisella Guadeloupella Karibialla, tarjoaa matkoja La Desiraden saarelle vuoden ympäri, ja sesonkiretkiä Marie-Galanteen ja Les Saintesiin.

Babou One pyrkii tarjoamaan parhaan kokemuksen matkustajilleen vuonna 2012 käyttöön otetulla suurella ja modernilla aluksellaan. Tämä 25-metrinen lautta pystyy kuljettamaan melkein 200 matkustajaa ja sisältää suuren, täysin ilmastoidun oleskelutilan alakannella. Voit myös istua ulkona rentoutumassa tilavalla aurinkokannella Guadeloupen rannikkoa ja kuvankauniita saaria ihaillen.

Voit olla varma, että matkasi on mahdollisimman stressitön, koska turvallisuus ja mukavuus ovat Babou Onen toiminnan ytimessä, ja lautan ystävällinen henkilökunta on aina valmis vastaamaan kysymyksiisi. Babou Onella pääset Guadeloupesta vilkkaalle ja kauniille La Desiradelle noin 40 minuutissa. Se on siis yksi nopeimmista vaihtoehdoistasi.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Babou One -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.