Bahamas Ferries
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Bahamas Ferries

Bahamas Ferries pyörittää saarien välisiä lauttoja Bahamalla, yhdistäen Abaco, Andros, Eleuthera, Exuma, Long Island ja Grand Bahama saaret. Verkoston ydin sijaitsee New Providencen Nassaussa.

Bahamas Ferries aloitti toimintansa 90-luvun lopulla, ja on sen jälkeen mullistanut saarikuljetuksen, tietysti turisteille, mutta myös tarjoamalla elintärkeitä tukipalveluita saarille, joilla se toimii.

Bahamam sydämestä New Providence-saaren Nassaun lauttaterminaalista lähtevät Bahamas Ferriesit purjehtivat melkein päivittäin kovaa vauhtia kohti kymmentä eri kohdetta.

Bahamas Ferriesin laivue koostuu kolmesta modernista luksusmatkustajalautasta nimeltään Bo Henry II, Seawind ja Sealink, sekä Eastwind joka toimii enimmäkseen rahtilauttana. Kaikki lautat ovat täydellisiä saarten välisille matkoille. Matkustajalautoille mahtuu 250-400 ihmistä sekä joitain ajoneuvoja, ja ne kulkevat nopeimmillaan 25 solmun vauhdilla.

Laivalla voit valita istumapaikkasi standardin (kannella tai sisätiloissa) ja ykkösluokan väliltä. Sisältä löytyy myös snackbaari, jossa tarjoillaan erilaisia välipaloja ja juomia.

Standardi vaihtoehdolla voit viettää matkan kannella, tai ilmastoidussa oleskelualueessa sisällä. Jos tahdot uskomattoman merinäköalan, viileän tuulen ja suojaa auringolta, kannen istuimet ovat sinulle ihanteellinen vaihtoehto. Jos taas haluat ilmastoiduin ympäristön ja mukavan istuimen, sisätilat sopivat luultavasti parhaiten sinulle. Taulutelevisiot viihdyttävät kaikkia matkustajia elokuvilla ja TV-ohjelmilla.

Ykkösluokkaan, joka tunnetaan nimellä Voyager luokka, kuuluvat ykkösluokan istuimet, ilmaisia kuumia juomia ja mukavampi ympäristö.

Jokainen maksava matkustaja saa kaksi ilmaista, tarkastettua, alle 27kg/60lb painavaa laukkua. Lisä- tai kielletyt tavarat saattavat aiheuttaa lisäkustannuksia.

Viimeisintä teknologiaa edustavilla aluksillaan Bahamas Ferries on paras tapa hyppiä saarelta toiselle. Yhtiöllä on myös enemmän yhteyksiä, kohteita ja lähtötiheyttä kuin millään muulla alueen yrityksellä.

Bahamas Ferriesin asiakaskeskeisen eetoksen mukaan, yhtiön tavoite on tarjota stressitön ja unohtumaton saarien välinen matkustus kaikille asiakkaille. Laivakokemus on luotu juuri sitä varten.

Tarkastele Bahamas Ferries -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Bahamas Ferries -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Bahamas Ferriesiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Operaattorin Bahamas Ferries matkassa

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.