Baja Ferries
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Baja Ferries

Baja Ferries liikennöi kahta lauttareittiä yhdistäen Kalifornian Baja niemimaan Meksikoon matkaten Kalifornianlahden läpi.

Baja Ferriesin avulla voit matkustaa Baja Surin ja Meksikon välillä. Näin sinun ei tarvitse ajaa pohjoiseen Yhdysvaltojen rajalle, ja voit säästää auto- ja polttoainerahaa.

Lauttoja lähtee Meksikon Baja Surin pääkaupungin La Pazin Pichilingue-lauttaterminaalista ja Topolobampon ja Sinaloan Mazatlanin satamista. Mazatlan-ylitys on pidempi, ja se kuljetaan yleisimmin yöllä pari kertaa viikossa. Topolobampo-ylitys on lyhyempi, ja sitä kuljetaan useammin.

Baja Ferriesin lauttue koostuu California Starista ja La Paz Starista. California Starille mahtuu noin 100 autoa ja 900 matkustajaa, ja laivaan sisältyy useita mukavia oleskelutiloja sekä hyttejä ja kauppa.

La Paz Star voi kuljettaa noin 200 matkustajaa. Lautalta löytyy valikoima vessallisia hyttejä ja oleskelutiloja mukavilla istuimilla.

Ravintoloita, baari ja kahvio löytyvät molemmilta aluksilta.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Baja Ferriesin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin Baja Ferries matkassa

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.