Bali Eka Jaya
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Bali Eka Jaya

Bali Eka Jayasta on tullut yksi luotettavimmista ja käytetyimmistä yhtiöistä Balilla, tarjoamalla halpoja merimatkoja kohtuullisilla hinnoilla. Eka Jaya Fast Boat vie matkustajia syvien, sinisten merten yli karkealla 1500 hevosvoimalla. 180 istuinpaikkaa varmistavat mukavan ja turvallisen purjehtimisen. Valittavissa on leppoisia istuma-alueita veneen ala kannella, ja tilavia ulkoalueita upeine maisemineen.

Matkustajien hyvinvointi on aluksien reippaalle ja ystävälliselle henkilökunnalle äärimmäisen tärkeää, joten mukana on myös jämerät turvallisuus varusteet. Matkustaessa suosituimpien turisti matkakohteiden, kuten Balin ja Gili-saarien välillä, Bali Eka Jaya kattaa nautittavan ja mukavan merimatkan Indonesian merkittävimmillä alueilla. Aina käytettävissä ovat toimiva WC, palohälytin ja vaahtosammutin, jotka lisäävät turvallisuuden tunnetta aluksella.

Saapuessa Padang Bain satamaan, Gili-saarille, Sereganiin ja Lembogan saarille, yhtiö tarjoaa ilmaisen kuljetuksen majoitukseesi, useimmiten minibussilla kaikkein suosituimpiin hotelleihin.

Tarkastele Bali Eka Jaya -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Bali Eka Jaya -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Bali Eka Jayaiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Operaattorin Bali Eka Jaya matkassa

Operaattorin Bali Eka Jaya kaikki reitit

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.