COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Bandar Bentan Telani - Tanah Merah on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Bintan -saari - Singapore lautat sivullamme.

Bandar Bentan Telani - Tanah Merah lauttaoperaattorit

    • 12 Sailings Weekly 1 hour 10 min
    • Get price

Lautta satamasta Bandar Bentan Telani satamaan Tanah Merah

Bintan -saari ja Singapore yhdistyvät reitillä Bandar Bentan Telani Tanah Merah. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Bintan Resort Ferries. Reittiä kuljetaan jopa 12 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 1 tunti 10 minuuttia.

Bandar Bentan Telani Tanah Merah matka-ajat ja lähtöjen määrä saattavat vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Bandar Bentan Telani opas

Bintan Resorts sijaitsee Bintan -saarella pohjois-Indonesiassa. Kohde on lapsiperheiden suosima ja sille kuuluu viisi yksityistä rantalomakeskusta. Niistä neljä tarjoaa golfkenttiä sekä lukuisia muita ajanviettomahdollisuuksia. Suurin osa saapuu Bintan Resorttiin viettääkseen rentouttavan ja laiskan ranta- tai kylpyläloman. Energisemmille on tarjolla golfin lisäksi monia vesiuheilumahdollisuuksia.

Bintan -saari sijaitsee Indonesian Riau saaristossa Riaun saariston maakunnassa. Tanjung Pinang on saaren etelärannikolla sijaitseva pääkaupunki johon keskittyy suurin osa saaren asukkaista.

Bintan Resorttiin matkustavat saapuvat Tanah Merah Ferry Terminaaliin josta he matkaavat Bintan Resortin läntisessä kärjessä sijaitsevaan Bandar Bentan Telaniin. Matka kestää noin 45 minuuttia.


Tanah Merah opas

Tanah Merah on alue, joka sijaitsee Itä-Singaporessa. Se koostuu pääosin yksityisistä asuinkiinteistöistä, country clubeista ja joistain kevyen teollisuuden alueista. Kun maan talteenottaminen alkoi 1970-luvun alussa, useimmat rannikon kukkuloista tasoitettiin ja kaadettiin mereen joka loi maan nykyisen itärannikon. East Coast Parkway rakennettiin lähes kokonaan kierrätetylle maalle. Tamasek peruskoulu sijaitsee kalliolla Tanah Merahin Kechil entisellä paikalla. Kukkulat loppuvat äkillisesti Bedok Etelä Avenuen ja Upper East Coast Roadin risteyksessä sekä New Upper Changi Roadin toisessa päässä.

Tanah Merah on Malaijin lause, joka tarkoittaa kirjaimellisesti "punaista maaperää". Tanah Merah oli kerran mäkisellä alueella, jossa on kaksi näkyvää kalliota: Tanah Merah Besar, suuri kallio, ja Tanah Merah Kechil, pieni kallio. Kallioille johtavat tiet nimettiin Tanah Merah Besarin tieksi ja vastaavasti Tanah Merah Kechil tieksi. Nimet ovat pysyneet samoina tähän päivään.

Alueella on myös Tanah Merahin lauttaterminaali josta lähtee säännöllisiä lauttoja Indonesian Riau Saarille.