Barcos Caribe
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Barcos Caribe

Barcos Caribe on Meksikolainen lauttaoperaattori, joka yhdistää suositun Karibianmerellä sijaitsevan sukellussaaren, Cozumellin, Playa del Carmeniin Meksikon itäisellä rannikolla, Cancunin eteläpuolella.

Cozumel sijaitsee Arrecifes de Cozumel kansallispuistossa, tekien kohteesta taivaallisen snorklaukselle ja sukellukselle; Voit saavuttaa sen kultaiset rannikot Barcos Caribella vain puolessa tunnissa. Ryhmä sijoittajia Cozumellilta on huomannut tarpeen paremmasta palvelusta kyseisien kahden kohteen välillä. Täten iskulauseellaan 'lähempänä sinua', he pyrkivät tarjoamaan entistä paremman ja henkilökohtaisemman matkaelämyksen. Tämän lisäksi, Barcos Caribe tarjoaa kaikkein kilpailuhenkisimpiä tarjouksia. Erikoistumalla tehokkuuteen ja joka ikisen matkustajan turvallisuuteen sekä mukavuuteen, yhtiö on noussut yhdeksi alueen johtavimmista lauttaoperaattoreista.

Barcos Caribe on suosittu sekä turistien, että paikallisten keskuudessa, operoiden puhtaita, tyylikkäitä ja nopeita katamaraaneja. Matkalla tarjottavissa on virvokkeita sekä pikkupurtavaa. Molemmat alukset tarjoavat ilmastoidun ala-kannen tummennetuilla ikkunoilla ja lentokone-tyylisillä istuimilla, sekä ulkoilma-alueita, joilta pystyy ihailemaan Karibian kauniita auringonlaskuja ja kiiltäviä merimaisemia.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Barcos Caribe -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Barcos Caribe -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Barcos Caribeiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.