COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Batam Fast Ferry

Batam Fast Ferry toimii lukuisilla reiteillä Singaporen salmella, yhdistäen Singaporen Indonesiassa sijaitsevaan Batam-saareen.

Yritys perustettiin 80-luvun puolivälissä, ja se aloitti toimintansa kahdella pienellä, nopealla matkustajalautalla, joista yhdelle mahtui noin 60 matkustajaa. Nykyään Batam Fast Ferry omistaa 15 alusta ja tarjoaa ylityksiä kuuden sataman ja neljän reitin välillä, tarjoten matkustajilleen korkea laatuista mukavuutta.

Singaporen ja Batam-saaren väliset nopeat, päivittäiset ylitykset kestävät 45-70 minuuttia reitistä riippuen. Kaikki lautat ovat moderneja, sopivia ja tarjoavat ylellisen ja mukavan matkan. Lautalta löytyy ilmastoituja oleskelutiloja, VIP-huone, viihdettä sekä juomia ja naposteltavaa jotka löytyvät laivan baarista. Batam Fast Ferry on paras tapa vierailla Indonesiassa, olit sitten liike- tai lomamatkalla.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Batam Fast Ferry -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Operaattorin Batam Fast Ferry kaikki reitit