COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lautat maahan Belgia

Belgia on monikielinen pohjoiseurooppalainen maa jolla on kulttuurillisesti monipuolinen kansa.

Kahdella pää kieliryhmällä, Belgia erottuu hollannin kieltä puhuviin flaamilaisiin sekä saksankieliseen Vallonian alueeseen. Myäs saksaa puhutaan eri puolella maata, enimmäkseen Saksan rajan lähellä.

Belgian kolme eri aluetta ovat myös visuaalisesti erilaisia. Flaamilaiset tai Flanderit kattavat maan pohjoisosat jonka kaupunkeihin kuuluu Antwerp, Ghent, Leuven sekä Bruges, kun taas Vallonian alue kattaa maan eteläosat joihin kuuluu kaupungit Charleroi, Liege, Namur ja Mons. Maan pääkaupunki, Brysseli, on kohta jossa molemmat alueet kohtaavat.

Belgiasta voi matkata Englantii erittäin kätevästi laivalla.

Kuten suurin osa Euroopan maista, Belgia ruuhkaistuu etenkin kesäisin. Hiljaisinta Belgiassa on marraskuussa. Keväällä ja kesällä Belgia muuttuu kauniiksi ja vihreäksi maaksi upeilla maisemilla ja mikä parasta, lippujen hinnat halventuvat yleensä alkukeväästä.

Suositut lauttaoperaattorit

  • 7 lähtöä viikoittain 13 h 15 min
  • Etsi hinta

Belgia arvostelut

 • "Nopea lautta Ranskaan"

  Matkustin ilman autoa moikkaamaan ystäviäni elokuussa. Tässä mielipiteeni LD Linesin lautasta: - Ruoka oli keskinkertaista: vähän valinnanvaraa, mutta maistuvaa - Lautta oli puhdas, etenkin vessat, suuri bonus - Baarimikko tiesi kuinka kaataa tuopin (tai kolme). Kuitenkin kallista! - Pääsimme kyytiin ja lähdimme ajoissa ja olimme vain muutaman minuutin myöhässä saapuessamme. Tekisin matkan ehdottomasti uudelleen.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "erittäin edullinen"

  Olemme olleet tällä laivalla kahdesti, suosittelemme ottamaan hyvän hytin. Meillä oi mukana omat ruoat, voileivät ja pussikeitot. Kaupasta sai halpaa viinaa ja hinnat baarissa olivat kohtuulliset. Ota mukaan matkavedenkeitin ja mukeja jne. Brysseli on mahtava! Se on kuin pieni Venetsia, kannattaa käydä.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Mahtava matka – Sunnuntai 18.syyskuuta 2011"

  Osana 1000 mailin hyväntekeväisyys pyöräilyä Suffolkista Etelä-Ranskaan, minä ja 2 kaveriani otimme lautan Doverista Calais’hin. Lippumme sisälsi pääsyn yksityiseen loungeen ja ravintolaan. Matkustimme klo 09:40 laivalla, mikä sopi hyvin aikatauluumme, sillä olimme aamiaisen ja levon tarpeessa. Laivaan nousu ja laivan lähtö sujui nopeasti, laiva oli ajoissa ja ravintola tarjosi mahtavan englantilaisen aamiaisen ja palvelu oli huomaavaista. Olen aiemmin käyttänyt Kanaalitunnelia, mutta tämä on ehdottomasti parempi tapa matkustaa! Nick Mills

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hyvä ylitys"

  Otimme aamulaivan Doverista ja ylitys oli hyvin kitkaton ja suorastaan miellyttävä. Aamiainen oli todella herkullinen ja valmisti meidät päivän koitoksiin.

  Lue lisää Näytä vähemmän

Laivalla

Ota selvää millaista lautalla on ennen matkaasi.

Laivaoppaat, videot & arvostelut

Reitit ja satamat maassa Belgia