COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Blue Sea Jet

Blue Sea Jet operoi säännöllisesti suurnopeusmatkustajaliikennettä loistavien Indonesian kohteiden välillä, kuten Balin ja Gilin saarilla Lombokissa. Satamiin kuuluvat Benoa Harbour, Gili Trawangan, Bangsal ja Padang Bai. Blue Sea Jetin nopea risteily tarjoaa Lombokin salmen suurimman matkustajasiirtoaluksen, joka on nykyaikainen laiva, jonka kokonaiskapasiteetti on 342 matkustajaa, mukaan lukien matkailuluokan ja Executive Class -vaihtoehdot.

Bali palvelee kahdesti päivässä, joten voit sovittaa matkustussuunnitelmasi muiden järjestelyjen ympärille. Operaattorin aluksella on viimeisin turvallisuusteknologia, jossa on kansainvälisen meriturvallisuusstandardin mukaiset vaatimukset. Bali-merellä purjehduksella sinun ei tarvitse huolehtia meren elämästä alla. Osana operaattorin Go Green -operaatiota alus takaa, että laivan alle jäänyt merielämä ei vahingoitu.

Osoitteesta directferries.fi löydät Blue Sea Jet aikataulut sekä hinnat ja voit varata Blue Sea Jet lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Blue Sea Jet vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Blue Sea Jet kaikki reitit