Blueline

Blueline kuljettaa sekä matkustajia että ajoneuvoja Kroatian ja Italian välillä.

Bluelinen miehistö ja henkilökunta haluavat ylittää matkustajan odotukset ensiluokkaisella palvelullaan, huippuluokan gastronomisilla elämyksillä, verovapailla kaupoilla ja hyteillä.

Blueline kattaa ympärivuotisen yhteyden Italian Anconan ja Kroatian Splitin välillä sekä kausittaisen yhteyden Kroatian Stari Grad- ja Vis-satamiin. Bluelinen lautat kuljettavat Adrianmeren yli vuosittain noin 200,000 matkustajaa.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Blueline matkassa

Blueline asiakasarviot

 • "Iloisesti yllättynyt"

  Lautta itsessään oli mahtava - tilava hytti ja kylpyhuone. Saimme myös kupongin aamupalalle mikä oli loistavaa. En nauttinut täpötäydestä bussimatkasta lipputoimistolle, ja sitten taas takaisin lautalle, sitä prosessia pitäisi parantaa. Mutta itse lautta oli mahtava.

  'Jon' matkusti operaattorilla Blueline aluksella Regina della Pace

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Iloinen matkaaja Blue Linella"

  En kirjoittanut arviotani kuin vasta nyt kun saavuin kotiin matkaltani Italiasta, Kroatiasta ja Bosniasta. Olimme 10 hengen ryhmä. Ylitimme Adrianmeren kaksi kertaa Blue Linella, se oli fantastinen kokemus.

  'Abou Merhi Jaber' matkusti operaattorilla Blueline aluksella Regina della Pace

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Matka Anconaan"

  Matkustimme hiljattain Splitistä Anconaan Bluelinella. Se oli hieno kokemus. Nousimme ylös klo 06:00 katselemaan auringonnousua Adrianmeren yllä, mikä oli todella kaunis näky. Hytti oli hieman ahdas, mutta sitä kai tulee odottaakin tämän tyyppisellä matkalla. Emme todellakaan voi valittaa. Henkilökunta oli mahtava. Matkustaisimme ehdottomasti Bluelinella uudelleen.

  'Gordon & Kathy' matkusti operaattorilla Blueline aluksella Regina della Pace

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Kokonaisuudessaan hyvä kokemus ja suosittelisin sitä"

  Bluelinella tekemämme matka oli todella hyvä. Hytti oli siisti ja mukava ja vastaanoton henkilökunta ystävällinen ja auttavainen. Ainoa pettymys oli ravintola. Vaikka ruoka oli hyvää, palvelu ei ollut sen mukaista.

  'Anonyymi' matkusti operaattorilla Blueline aluksella Regina della Pace

  Lue lisää Näytä vähemmän