Blueline
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Blueline

Blueline kuljettaa sekä matkustajia että ajoneuvoja Kroatian ja Italian välillä.

Bluelinen miehistö ja henkilökunta haluavat ylittää matkustajan odotukset ensiluokkaisella palvelullaan, huippuluokan gastronomisilla elämyksillä, verovapailla kaupoilla ja hyteillä.

Blueline kattaa ympärivuotisen yhteyden Italian Anconan ja Kroatian Splitin välillä sekä kausittaisen yhteyden Kroatian Stari Grad- ja Vis-satamiin. Bluelinen lautat kuljettavat Adrianmeren yli vuosittain noin 200,000 matkustajaa.

Osoitteesta directferries.fi löydät Blueline aikataulut sekä hinnat ja voit varata Blueline lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Blueline vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Blueline matkassa

Blueline asiakasarviot

 • "Erilainen risteily"

  Kokonaisuudessaan matka oli mukava. Ei enempää eikä vähempää kuin mitä odotimme.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Erilainen risteily"

  Kokonaisuudessaan mukava matka. Ei enempää eikä vähempää siitä mitä odotin.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Hieno matka Bluelinella!"

  Matkustimme Splitin ja Anconan välillä (molempiin suuntiin) Blueline ferriesillä ja kokonaisuudessaan olimme tyytyväisiä kokemukseen. Splitin lauttaan oli erittäin helppo päästä ja teimme sisäänkirjautumisen ja pääsimme passintarkastuksen läpi nopeasti. Matka oli varsin nautittava, lähtien ajallaan ja saapuen ajoissa seuraavana aamuna. Pidimme ulkona olevista istuimista ja pöydistä. Emme varanneet hyttiä mutta julkisissa tiloissa oli enemmän kuin tarpeeksi tilaa hengailla ja nukkua. Meillä ei ollut kaikkein rauhallisimmat yöunet, mutta se johtui todennäköisesti siitä, että nukuimme tuoleilla... emmekä todellisella sängyllä. Olisimme myös olleet tyytyväisiä, jos tuolin käsinojia olisi voinut liikuttaa (eli voitaisiin työntää takaisin), koska silloin ainakin olisimme voineet maata. Henkilökunta oli ystävällinen ja avulias neuvoessaan suuntia (ja suositellen mukavia huoneita). Paluumatka oli myös hyvä. Ainoa valitukseni olisi, että lauttaan oli vaikea päästä Anconassa ja siihen tarvitaan huomattavasti enemmän aikaa (ja 2 bussia rautatieasemalta). Joten jos olet lähdössä Anconasta, varmista, että annat itsellesi vähintään puolitoista tuntia päästäksesi terminaaliin. Onneksi henkilökunta Splitissä varoitti meitä tästä, joten meillä ei ollut mitään ongelmia.

  Lue lisää Näytä vähemmän
 • "Iloisesti yllättynyt"

  Lautta itsessään oli mahtava - tilava hytti ja kylpyhuone. Saimme myös kupongin aamupalalle mikä oli loistavaa. En nauttinut täpötäydestä bussimatkasta lipputoimistolle, ja sitten taas takaisin lautalle, sitä prosessia pitäisi parantaa. Mutta itse lautta oli mahtava.

  Lue lisää Näytä vähemmän

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.