Bluewater Express
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Bluewater Express

Bluewater Express pyörittää suosittuja, nopeita lauttakuljetuksia Indonesian Bali-, Lombok- ja Gili-paratiisisaarten välillä.

Bluewater Express tunnetaan yhtenä alueen parhaista ja luotettavimmista lauttayhtiöistä, koska he keskittyvät turvallisuuteen, ammattimaisuuteen ja asiakastyytyväisyyteen kaikilla palveluillaan.

Brittiläisellä vuonna 2005 perustetulla Bluewater Expressillä on kolme modernia tarkoitukseen rakennettua alusta. Niistä jokainen laskettiin vesille 2000-luvun lopun ja 2010-luvun alun välillä ja pystyy kuljettamaan 30-60 matkustajaa. Lautat suunniteltiin eristyisesti kestämään Balin ja Lombokin väliset meret, joten voit istua mukavasti koko matkan ajan. Matkoja on tarjolla monta kertaa päivässä koko vuoden ajan, ja tiheys lisääntyy huippusesongin aikana.

Lautalla ei ole paljon mukavuuksia, mutta vessa ja tilava aurinkokansi ovat käytettävissä. Hintaan sisältyvät myös myös ilmaiset vesipullot sekä makeiset. Serangan-satamasta matkustavien lippuhintaan kuuluu myös aamukahvi tai -tee.

Matkustamisesta vielä helpomman tekee yrityksen tarjoama kuljetus satamasta hotelliin ja takaisin Balin Seranganissa ja Padang Baissa. Kuljetukset tulee varata etukäteen ja niitä saa satamasta pyytämällä.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Bluewater Express -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Bluewater Express -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Bluewater Expressiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Bluewater Express matkassa

Operaattorin Bluewater Express kaikki reitit

Bluewater Express routes and ports

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.