BornholmerFærgen
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

BornholmerFærgen

BornholmerFærgen on tanskalainen lauttayhtiö, joka toimii Saksan, Tanskan, Ruotsin ja tanskalaisen Bornholm-saaren välillä.

Bornholmin lauttapalvelu on ollut olemassa yli 140 vuotta. Sen päätavoitteena on ollut tarjota Bornholmin asukkaille suurin mahdollinen hyöty matkustaja-, posti- ja tavaraliikenteessä Bornholmin saarelta ja takaisin. Yhtiön nimi vaihtui Bornholmstrafikkenista BornholmerFærgeniksi vuonna 2010.

Bornholmin saarta kutsutaan usein 'Tanskan Itämeren helmeksi', jolle pääsee helposti BornholmerFærgenin avulla. Kutsuitpa sitä sitten auringonpaisteen saareksi tai kiviseksi saareksi, Bornholm tarjoaa runsaasti ainutlaatuisia ja ohittamattomia kokemuksia.

Suhteellisen pieni kolmen laivan laivasto koostuu mukavista ja moderneista lautoista nimeltään Villum Clausen, Povl Anker ja Hammerodde. Jokaiselta alukselta löytyy hyvin varustettuja kauppoja, bistro-tyylinen ravintola ja lasten leikkialueita, sekä tyylikkäitä hyttejä, jotka ovat käytettävissä pidemmillä ylityksillä.

Osoitteesta directferries.fi löydät BornholmerFærgen aikataulut sekä hinnat ja voit varata BornholmerFærgen lippuja. Kun mahdollista, vertaamme BornholmerFærgen vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

BornholmerFærgen asiakasarviot

  • "Matka lautalla Bornholmiin"

    Hieno lautta ja kaikki sujui moitteetomasti. Ainoa mistä olisi ollut hyvä tietää etukäteen, oli lippujen saaminen sataman automaatista. TIlausvahvistuksessa olisi voinut olla maininta, että varausnumeron syöttämällä automaatti tulostaa lipun !

    Lue lisää Näytä vähemmän

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.