Boston Harbor City Cruises
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Boston Harbor City Cruises

Boston Harbor Cruises purjehtii Bostonin pääkaupungista, Massachusettsista, Salemin ja Provincetownin rannikkokaupunkeihin, sekä Georges- ja Spectacle-saarille.

Keitä he ovat?

Boston Harbor Cruises on yli 90 vuotta vanha perheyritys, jonka Matthew Hughes perusti vuonna 1926 tarjotakseen Bostonin asukkaille nopeita ja luotettavia kesäretkiä läheisille saarille. Yrityksestä on tullut yksi Yhdysvaltojen suurimmista yksityisomisteisista lauttaoperaattoreista ja on kaupungin suurin merenkulkualan työllistäjä.

Yritys sijaitsee yhdessä maan historiallisimmista satamista. Lähtöjä on päivittäin yli 500, vakituisia työntekijöitä on 250 ja kausittaisia työläisiä on yli 600. Koostaan huolimatta Boston Harbor Cruises tarjoaa yhä henkilökohtaista ja ystävällistä palvelua perhepainotteisella yrityseetoksellaan.

Minkälaisia lauttoja Boston Harbour Ferries käyttää?

Kuuluisa matemaatikko Nathaniel Bowditch kehitti nykyään käytetyn merenkulun navigaation, ja yksi lautoista on nimetty hänen mukaansa. Tälle 28-metriselle lautalle mahtuu 149 matkustajaa, ja sillä on kaksi kantta. Purjehtien noin 33 solmun nopeudella, se tarjoaa yhden nopeimmista lauttareiteistä Bostonin ja Salemin välillä.

Antiikin roomalaisten merten jumalatar Salacia on yksi mantereen suurimmista ja nopeimmista kaltaisistaan katamaraaneista. Tällä aluksella on nykyaikaisia tiloja, cocktail-baari ja täyden palvelun vastaanottotiski, josta saa apua ravintolan valintaan ja turistikohteiden varaamiseen, tehden matkasi helpoksi edetessäsi Harbor-saarille.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Boston Harbor City Cruises -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.