COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Boston Harbor Cruises

Boston Harbor Cruises purjehtii Bostonin pääkaupungista, Massachusettsista, Salemin ja Provincetownin rannikkokaupunkeihin, sekä Georges- ja Spectacle-saarille.

Keitä he ovat?

Boston Harbor Cruises on yli 90 vuotta vanha perheyritys, jonka Matthew Hughes perusti vuonna 1926 tarjotakseen Bostonin asukkaille nopeita ja luotettavia kesäretkiä läheisille saarille. Yrityksestä on tullut yksi Yhdysvaltojen suurimmista yksityisomisteisista lauttaoperaattoreista ja on kaupungin suurin merenkulkualan työllistäjä.

Yritys sijaitsee yhdessä maan historiallisimmista satamista. Lähtöjä on päivittäin yli 500, vakituisia työntekijöitä on 250 ja kausittaisia työläisiä on yli 600. Koostaan huolimatta Boston Harbor Cruises tarjoaa yhä henkilökohtaista ja ystävällistä palvelua perhepainotteisella yrityseetoksellaan.

Minkälaisia lauttoja Boston Harbour Ferries käyttää?

Kuuluisa matemaatikko Nathaniel Bowditch kehitti nykyään käytetyn merenkulun navigaation, ja yksi lautoista on nimetty hänen mukaansa. Tälle 28-metriselle lautalle mahtuu 149 matkustajaa, ja sillä on kaksi kantta. Purjehtien noin 33 solmun nopeudella, se tarjoaa yhden nopeimmista lauttareiteistä Bostonin ja Salemin välillä.

Antiikin roomalaisten merten jumalatar Salacia on yksi mantereen suurimmista ja nopeimmista kaltaisistaan katamaraaneista. Tällä aluksella on nykyaikaisia tiloja, cocktail-baari ja täyden palvelun vastaanottotiski, josta saa apua ravintolan valintaan ja turistikohteiden varaamiseen, tehden matkasi helpoksi edetessäsi Harbor-saarille.

Osoiteessa directferries.fi voit verrata Boston Harbor Cruises -aikatauluja ja hintoja vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat itsellesi sopivimman vaihtoehdon.

Operaattorin Boston Harbor Cruises reitit ja satamat

Operaattorin Boston Harbor Cruises kaikki reitit