Brindisi satamaan Patras lautta

Italia ja Kreikka yhdistyvät reitillä Brindisi Patras. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: Grimaldi Lines. Reittiä kuljetaan jopa 4 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 16 tuntia.

Brindisi Patras matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Brindisi satamaan Patras lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Kreikka lautat sivullamme.

Brindisi - Patras lauttaoperaattorit

  • Grimaldi Lines
    • 4 lähtöä viikoittain 16 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Brindisi Patras hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Brindisi Patras on auto ja 2 matkustajaa.

Brindisi opas

Brindisi on kaupunki Apulian alueella Italian Adrianmeren rannikolla. Kaupungin satamalla on tärkeä rooli alueen kaupankäynnissä Kreikan ja lähi-idän kanssa. Portti on luonnon muodostama satama, joka jatkuu pitkälle Adrianmeren rannikolle. Kaupunki säilyttää tärkeitä arkeologisia löytöjä ja rannikkoa, etenkin pohjoisrannikkoa, missä on useita laajoja hiekkadyynejä ja rantoja. Sisämaan maatilamatkailulla on tärkeä rooli viinien (Wine Appia) ja oliiviöljyn (Collina di Brindisi oil) ansiosta. Brindisin matkailu on kuitenkin riippuvainen italialaisista turisteista (74%, verrattuna 26% ulkomaiden kysynnästä) ja se on hyvin kausiluonteista.
Ylityksiä Brindisiltä Cephaloniaan pyörittää Maritime My Way Ferries. SNAV Aliscafi tarjoaa palveluja Brindisiltä Paxille ja Kordulle Kreikkaan, samoin kun Fragline, Blue Star Ferries ja Hellenic Mediterranean Lines jotka kulkevat myös Korfulle. Useat lauttayhtiöt yhdistävät Brindisin Igoumenitsan (Kreikka) kanssa ja kreikkalaiselle saarelle Zantelle pääsee Hellenic Mediterranean Linesilla. Lisäksi sekä Adriatica di Navigazione että Hellenic Mediterranean Lines purjehtivat Patrakselle.

Patras opas

Kreikan kaupunki Patras sijaitsee noin 215 km länteen Ateenasta ja on Länsi-Kreikan pääkaupunki pohjois-Peloponnesoksella. Vierailijioden kannattaa aloittaa kaupungin tutkiminen Aghiou Nikolaoun (Ayiou Nikolaou), tunnetuin kävelykatu. Sieltä 192 askeleen pääkatu johtaa Old Cityyn. Kävele sen mukulakivikatuja ja ihaile mahtavia värikkäitä uusklassisia kartanoita, jotka toimivat muistutuksena kaupungin kunniakkaasta menneisyydestä. Vieraile kaupungin keskiaikaisessa linnassa, joka on rakennettu 500- vuosisadan jälkipuoliskolla antiikin Akropoliksen raunioille. Sen pinta-ala on noin 22 km2. Linna koostuu kolmionmuotoisesta ulkoisesta yhdisteestä torneilla ja valleilla. Kävele ohi jäljellä olevien rakennusten ja näet henkeäsalpaavat näkymät kaupunkiin.

Ympäri Patrasta on useita paikkoja, jotka kunnioittavat kuuluisaa kreikkalaista runoilijaa Kostis Palamasta. Talo jossa hän syntyi on mielenkiintoisin. Kun hän muutti Ateenaan talosta tuli Seraon perheen (Italiasta) talo, ja paikka jossa italialainen kirjailija Matilde Serao syntyi. Nykyisin talossa on Kostis Palamas Institution. Tunnetuin patsas hänestä seisoo Ypsilá Alonian aukiolla.