COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Brindisi - Saranda on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Italia - Albania lautat sivullamme.

Brindisi - Saranda lauttaoperaattorit

    • 1 Sailing Weekly 11 hr
    • Get price
    • 1 Sailing Weekly 7 hr 1 min
    • Get price

Lautta satamasta Brindisi satamaan Saranda

Italia ja Albania yhdistyvät reitillä Brindisi Saranda, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Red Star Ferries -lautta kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 11 tuntia samalla kun European Ferries reitti kulkee jopa 1 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 7 tuntia 1 minuutti.

Tämä tarkoittaa yhteensä 2 ylitystä viikko reitillä Brindisi Saranda kohteiden Italia ja Albania välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Brindisi opas

Brindisi on kaupunki Apulian alueella Italian Adrianmeren rannikolla. Kaupungin satamalla on tärkeä rooli alueen kaupankäynnissä Kreikan ja lähi-idän kanssa. Portti on luonnon muodostama satama, joka jatkuu pitkälle Adrianmeren rannikolle. Kaupunki säilyttää tärkeitä arkeologisia löytöjä ja rannikkoa, etenkin pohjoisrannikkoa, missä on useita laajoja hiekkadyynejä ja rantoja. Sisämaan maatilamatkailulla on tärkeä rooli viinien (Wine Appia) ja oliiviöljyn (Collina di Brindisi oil) ansiosta. Brindisin matkailu on kuitenkin riippuvainen italialaisista turisteista (74%, verrattuna 26% ulkomaiden kysynnästä) ja se on hyvin kausiluonteista.
Ylityksiä Brindisiltä Cephaloniaan pyörittää Maritime My Way Ferries. SNAV Aliscafi tarjoaa palveluja Brindisiltä Paxille ja Kordulle Kreikkaan, samoin kun Fragline, Blue Star Ferries ja Hellenic Mediterranean Lines jotka kulkevat myös Korfulle. Useat lauttayhtiöt yhdistävät Brindisin Igoumenitsan (Kreikka) kanssa ja kreikkalaiselle saarelle Zantelle pääsee Hellenic Mediterranean Linesilla. Lisäksi sekä Adriatica di Navigazione että Hellenic Mediterranean Lines purjehtivat Patrakselle.