Buquebus
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Buquebus

Buquebus yhdistää Argentiinan ja Uruguayn purjehtien Buenos Airesin, Montevideon ja Colonia del Sacramenton välillä.

Juan Carlos López Mena perusti yhtiön vuonna 1982 nimellä Ríos Argentinos. Buquebus kasvoi nopeasti, ja siitä tuli Río de la Platan pääliikenneyritys. Buquebusin laivueeseen kuuluu kymmenen alusta, ja he tarjoavat useita lähtöjä päivittäin läpi vuoden. Heidän palvelunsa maksimoidaan huippusesongin aikana Argentiinan kansalaisten ja Uruguaysta ja Etelä-Brasiliasta rauhaa etsivien turistien aiheuttaman korkean kysynnän takia.

Argentiinalaisen Paavi Franciscon kunniaksi nimetyllä uusimmalla nopealla lautallaan Buquebus tarjoaa luksuspalveluita, mukaan lukien baareja, VIP-alueita sekä 1 100 neliömetrin tax-free kaupan. Tällä matkalla riittää siis viihdettä.

Francisco rakennettiin Australiassa vuonna 2010, ja laskettiin vesille vuonna 2013. Lautalle mahtuu 1 024 matkustajaa ja 150 autoa. Sen maksimi nopeus on 107 km/h. Francisco on yksi maailman nopeimmista lautoista, ja se kiitää Río de la Platan ylitse kahdessa tunnissa! Francisco käyttää polttoaineenaan nesteytettyä luonnonkaasua, eli se on todella moderni rakennelma lautta-alalla.

Tarjotakseen matkustajilleen parhaan palvelun, Buquebus tarjoaa myös bussikuljetuksia Punta del Esten ja Piriapoliksen kaupunkihotelleihin. Säästy siis lentämisen hässäkältä, Buquebus ja heidän 'Meren Concordensa' ovat paras tapa yhdistää Argentina ja Uruguay!

Osoitteesta directferries.fi löydät Buquebus aikataulut sekä hinnat ja voit varata Buquebus lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Buquebus vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.