Camellia Line

Camellia Line purjehtii päivittäin Japanin Fukuokassa sijaitsevasta Hakatan satamasta Etelä-Korean Busanin satamaan ympäri vuoden.

Yhtiön nimi on saanut alkunsa Camellia-kukasta, joka on Busanin kaupunkikukka, sekä Camellia sasanqua -kukasta, joka on Fukuokan maakunnan kukka. Yhtiö perustettiin Japan NYKin ja korealaisen Koryo Shippingin yhteisyrityksenä. Nyt se on tärkeä yhteys näiden kahden kaupungin välillä.

New Camellia-lautalta löytyy paljon palveluita viihdyttämään sinua Japanin ja Etelä-Korean välisen matkasi aikana. Niihin kuuluvat esimerkiksi ravintola, merinäköalallinen kylpylä, tax free- ja lahjamyymälät, pelihuone, välipala-automaatit, karaokehuone ja paljon muuta. Laivalta löytyy myös suuri valikoima jokaiseen budjettiin sopivia hyttejä, joiden ansiosta saavut virkistäytyneenä määränpäähäsi.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Camellia Linein aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Lue lisää Näytä vähemmän

Operaattorin Camellia Line reitit ja satamat

Operaattorin Camellia Line matkassa

Operaattorin Camellia Line kaikki reitit