Caribbean Sprinter
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Caribbean Sprinter

Caribbean Sprinter, joka tunnetaan virallisesti nimellä Ocean Ferry Belize, on johtava Karibianmeren liikennöitsijä, joka tarjoaa säännöllisiä lauttoja Belize Citystä, San Pedrosta ja Caye Caulkerista. Se tarjoaa alueen nopeinta palvelua, ja matkustajat säästävät noin tunnin Belize Cityn ja San Pedron välisellä edestakaisella matkalla.

Caribbean Sprinter -lautat pystyvät kuljettamaan 60-110 matkustajaa yhdellä matkalla. Jokaisessa aluksessa on vähintään kaksi moottoria optimaalisen nopeuden saavuttamiseksi, ja ne on suunniteltu erityisesti V-muotoisilla rungoilla, jotka takaavat sujuvimman matkan sääolosuhteista riippumatta. Aluksia liikennöi myös kokenut tiimi, joka huolehtii kaikista tarpeistasi koko matkan ajan.

Matkustajia kehotetaan saapumaan paikalle vähintään 1 tunti ennen aikataulun mukaista lähtöä, jotta lähtöselvitykseen jää aikaa.

Osoitteesta directferries.fi löydät Caribbean Sprinter aikataulut sekä hinnat ja voit varata Caribbean Sprinter lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Caribbean Sprinter vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.