Catalina Flyer
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Catalina Flyer

Catalina Flyer on yhdysvaltalainen lauttayhtiö, joka tarjoaa edestakaisia lauttoja Newport Beachista Catalinan saarelle ympäri vuoden. Catalina Flyer sijaitsee vain lyhyen matkan päässä Los Angelesin keskustasta, ja se on ollut kuljetuspalvelussa vuodesta 1988 lähtien, ja se tarjoaa tiheitä matkoja joka päivä Newport Beachista Avaloniin.

Catalina Flyer on katamaraanilautta, joka pystyy kuljettamaan jopa 600 matkustajaa yhdellä matkalla. Edestakainen matka kestää yleensä noin 75 minuuttia, joten se on nopea ja helppo lauttareitti. Lisäksi matkustajat voivat ostaa virvokkeita ja naposteltavaa laivan välipalabaarista. Laivalla on myös aurinkoterassi, jotta matkustajat voivat nauttia upeista rannikkonäkymistä matkan varrella. Muistathan, että sinun tulisi saapua paikalle tuntia ennen aikataulun mukaista lähtöaikaa.

Osoitteesta directferries.fi löydät Catalina Flyer aikataulut sekä hinnat ja voit varata Catalina Flyer lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Catalina Flyer vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Catalina Flyer routes and ports

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.