Catania satamaan Napoli lautta

Sisilia ja Italia yhdistyvät reitillä Catania Napoli. Tällä hetkellä väliä liikennöi vain yksi lauttayhtiö: TTT Lines. Reittiä kuljetaan jopa 7 kertaa viikko ja matka-aika on nopeimmillaan 12 tuntia.

Catania Napoli matka-ajat ja lähtöjen määrä saattava vaihdella sesongin mukaan, joten ajantasaisinta tietoa saadaksesi suosittelemme tekemään hintahaun.

Catania satamaan Napoli lauttavaihtoehdot

Saadaksesi lisätietoa vieraile Sisilia - Italia lautat sivullamme.

Catania - Napoli lauttaoperaattorit

  • TTT Lines
    • 7 lähtöä viikoittain 12 h
    • Etsi hinta

Keskimääräiset Catania Napoli hinnat

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, minkä asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Suosituin varaus reitillä Catania Napoli on auto ja 2 matkustajaa.

Catania opas

Catania on kaupunki joka sijaitsee itärannikolla Italian Sisilian saarella, joka sijaitsee Joonianmeren Messinan ja Syracusen välissä. Kaupunki on tunnettu sen historiallisesta kohtaamisesta maanjäristyksen kanssa, sillä kaupunki on tuhoutunut maanjäristyksessä vuonna 1693. Kaupunki on kärsinyt myös tulivuorenpurkauksista läheiseltä Etnan tulivuorelta, rajuin tapahtui vuonna 1669. Vuonna 1434 kaupunki avasi ensimmäisen yliopiston Sisiliassa ja renessanssin alkaessa Catania oli yksi Italian tärkeimmistä ja menestyvimmistä kulttuuri-, taide-, ja poliittisista keskuksista.
Kaupungin symboli on U Liotru tai Fontana dell'Elefante, Giovanni Battista Vaccarinin vuonna 1736 koottu patsas. Siinä on antiikkinen lavic-kivinen elefantti ja huipulla egyptiläinen obeliski Syenestä. Kaupunki on hautaantui laavaan yhteensä seitsemäntoista kertaa, käy ilmi kirjoitetussa historiassa, ja nykypäivän kaupungin alla on roomalainen kaupunki, joka edeltää sitä, ja kreikkalainen kaupunki ennen sitä.