Cavo
Piombino
Lautat maahan Italia
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Cavo satamaan Piombino

Elba ja Italia yhdistyvät reitillä Cavo Piombino, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Moby Lines -lautta kulkee jopa 4 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 30 minuuttia samalla kun Toremar reitti kulkee jopa 5 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 20 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 63 ylitystä viikko reitillä Cavo Piombino kohteiden Elba ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Lauttavaihtoehdot satamasta Cavo satamaan Piombino

Saadaksesi lisätietoa vieraile Elba - Italia lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Cavo - Piombino?

Lautan ylitysaika Cavo - Piombino on noin 25m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Cavo - Piombino?

Cavo to Piombino lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Cavo - Piombino on 170 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Cavo - Piombino?

On olemassa 2 suosittuja lauttaoperaattoreita Cavo ja Piombino välillä. Nämä ovat
  • Moby Lines
  • Toremar

Miten voin varata lauttalippuja Cavo - Piombino?

Varaa lautat reitiltä Cavo kohteeseen Piombino tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Cavo - Piombino?

Kyllä, voit matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Cavo - Piombino
  • Moby Lines
  • Toremar

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Cavo - Piombino?

Kyllä, voit matkustaa ajoneuvolla Cavo ja Piombino välillä
  • Moby Lines

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Cavo - Piombino?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Mikä on etäisyys Cavo ja Piombino välillä?

Etäisyys Cavo ja Piombino välillä on noin 8 meripeninkulmaa.

Cavo opas

Cavo on kaupunki ja satama Elban saarella Välimerellä. Se on Toscanan saariston suurin saari, ja kuuluu myös osana Toscanan saariston kansallispuistoon. Elba on Italian kolmanneksi suurin saari Sisilian ja Sardinian jälkeen.
Elba on tunnettu maailmassa sen kirkkaista, sinisistä vesistä ja kauniista rannoista. Sillä on upeat maisemat sekä maalla että merellä, mistä syystä saari on ehdoton nähtävyys Toscanan matkailijoille. Elba on myös täydellinen sukellus- ja snorklauskohde sen kalarikkainen vesistöineen. Jos kaipaat muuta tekemistä kuin rannalla löhöilyä, voit myös vuoripyöräillä tai patikoida vuorella tai pelata erän golfia.
Saarelta on lauttayhteydet mantereelle kolmen eri lauttayhtiön välityksellä: Toremar, Moby Lines ja Blunavy. Kaikki tarjoavat reittejä Piombinon ja Portoferraion (pääkaupunki pohjoisessa) sekä idässä Cavon, Rio Marinan ja Porto Arruzzon välillä.


Piombino opas

Muinainen vanha satama Falesia, italialainen kaupunki Piombino tarjoaa nykyään kaksi panoraamanäköalaa, jotka auttavat kävijöitä arvostamaan upeaa rantaviivaa. Piazza Bovio on luonnollinen terassi joka tarjoaa upeat näkymät merelle, ja vanha satama on täydellinen paikka tarkkailla raivokasta toimintaa kalasatamassa sen päivittäisessä huutokaupassa. Kivettyjä katuja reunustavat ravintolat ja baarit, joissa voit nauttia päivän saaliin ja paikallisia viinejä. Alueella on runsaasti herkkuja, kuten baccalà ja perunat, paikallinen kalamuhennos - caciucco, mustekalaa, ja haudutetut tai täytetyt simpukat. Kuljeskelu "Pikku Pariisissa", jonka nimi viittaa takaisin oikeusvaltion Elisa Bonaparteen, vie vierailijat ohi historiallisten rakennusten, jotka korostavat Piombinon tärkeyttä keskiajalla ja renessanssin aikana. Näitä ovat Rivellino, Palazzo Nuovo, ja 1500-luvun linna jonka rakennutti Cesare Borgia puolustamaan kaupunkia.

Piombinon satamasta lautat lähtevät suoraan Toscanan saaristoon (Elba on vain 10 km päässä rannikolta), sekä Sardiniaan ja Korsikaan.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 17/06/002024 ja 23.6.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Toremar 07:10 07:30 20 minuuttia Jokapäiväinen
Toremar 09:55 10:15 20 minuuttia Jokapäiväinen
Toremar 13:30 13:50 20 minuuttia Jokapäiväinen
Toremar 16:50 17:10 20 minuuttia Jokapäiväinen
Toremar 18:35 18:55 20 minuuttia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.