Lautta satamasta Cavo satamaan Piombino

Elba ja Italia yhdistyvät reitillä Cavo Piombino, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Moby Lines -lautta kulkee jopa 5 kertaa päivässä ja matkan kesto on noin 30 minuuttia samalla kun Toremar reitti kulkee jopa 5 kertaa päivässä ja matka kestää nopeimmillaan 20 min.

Tämä tarkoittaa yhteensä 10 ylitystä päivä reitillä Cavo Piombino kohteiden Elba ja Italia välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Cavo - Piombino lauttaoperaattorit

  • Moby Lines
    • 5 lähtöä päivittäin 30 min
    • Etsi hinta
  • Toremar
    • 5 lähtöä päivittäin 20 min
    • Etsi hinta

Keskimääräiset hinnat reitillä Cavo Piombino

Nämä hinnat näyttävät keskimääräisen summan, jonka asiakkaamme ovat maksaneet yhdensuuntaisesta matkasta. Yleisin varaus reitillä Cavo Piombino on auto ja 1 matkustaja.

Cavo opas

Cavo on kaupunki ja satama Elban saarella Välimerellä. Se on Toscanan saariston suurin saari, ja kuuluu myös osana Toscanan saariston kansallispuistoon. Elba on Italian kolmanneksi suurin saari Sisilian ja Sardinian jälkeen.
Elba on tunnettu maailmassa sen kirkkaista, sinisistä vesistä ja kauniista rannoista. Sillä on upeat maisemat sekä maalla että merellä, mistä syystä saari on ehdoton nähtävyys Toscanan matkailijoille. Elba on myös täydellinen sukellus- ja snorklauskohde sen kalarikkainen vesistöineen. Jos kaipaat muuta tekemistä kuin rannalla löhöilyä, voit myös vuoripyöräillä tai patikoida vuorella tai pelata erän golfia.
Saarelta on lauttayhteydet mantereelle kolmen eri lauttayhtiön välityksellä: Toremar, Moby Lines ja Blunavy. Kaikki tarjoavat reittejä Piombinon ja Portoferraion (pääkaupunki pohjoisessa) sekä idässä Cavon, Rio Marinan ja Porto Arruzzon välillä.

Piombino opas

Muinainen vanha satama Falesia, italialainen kaupunki Piombino tarjoaa nykyään kaksi panoraamanäköalaa, jotka auttavat kävijöitä arvostamaan upeaa rantaviivaa. Piazza Bovio on luonnollinen terassi joka tarjoaa upeat näkymät merelle, ja vanha satama on täydellinen paikka tarkkailla raivokasta toimintaa kalasatamassa sen päivittäisessä huutokaupassa. Kivettyjä katuja reunustavat ravintolat ja baarit, joissa voit nauttia päivän saaliin ja paikallisia viinejä. Alueella on runsaasti herkkuja, kuten baccalà ja perunat, paikallinen kalamuhennos - caciucco, mustekalaa, ja haudutetut tai täytetyt simpukat. Kuljeskelu "Pikku Pariisissa", jonka nimi viittaa takaisin oikeusvaltion Elisa Bonaparteen, vie vierailijat ohi historiallisten rakennusten, jotka korostavat Piombinon tärkeyttä keskiajalla ja renessanssin aikana. Näitä ovat Rivellino, Palazzo Nuovo, ja 1500-luvun linna jonka rakennutti Cesare Borgia puolustamaan kaupunkia.

Piombinon satamasta lautat lähtevät suoraan Toscanan saaristoon (Elba on vain 10 km päässä rannikolta), sekä Sardiniaan ja Korsikaan.