COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Chania - Ateena (Piraeus) on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Lauttavaihtoehdot satamasta Chania satamaan Ateena (Piraeus)

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kreeta - Ateena lautat sivullamme.

Chania - Ateena (Piraeus) lauttaoperaattorit

    • 12 Sailings Weekly 8 hr 30 min
    • Get price
    • 7 Sailings Weekly 7 hr 30 min
    • Get price

Lautta satamasta Chania satamaan Pireus

Kreeta ja Ateena yhdistyvät reitillä Chania Pireus, jota liikennöi tällä hetkellä 2 laivayhtiötä. Anek Superfast -lautta kulkee jopa 12 kertaa viikossa ja matkan kesto on noin 8 tuntia 30 minuuttia samalla kun Minoan Lines reitti kulkee jopa 7 kertaa viikossa ja matka kestää nopeimmillaan 7 tuntia 30 minuuttia.

Tämä tarkoittaa yhteensä 19 ylitystä viikko reitillä Chania Pireus kohteiden Kreeta ja Ateena välillä. Vertaa nyt löytääksesi parhaan hinnan haluamallesi matkustusajankohdalle.

Chania opas

Chania on kaupunki Kreikan saarella Kreetalla. Kaupunki sijaitsee saaren pohjoisrannikolla ja se on noin 70 km länteen Rethymnonista ja 145 km länteen Heraklionista. Kaupunki voidaan jakaa kahteen osaan: vanhaan kaupunkiin ja moderniin, suurempaan kaupunkiin. Vanha kaupunki sijaitsee vanhan sataman vieressä ja sen pääaukiolla (Kastelin länsipään vieressä) on Eleftherios Venizelos Square ("Syntrivani") ja se on turistitoiminnan sydän. Suurin osa paikallisista asuvat ja työskentelevät modernissa osassa kaupunkia. Se on vähemmän perinteinen kuin vanha kaupunki, mutta siellä on silti viehättäviä alueita tai joilla on historiallista merkitystä. Vanhin kaupunginosa modernissa kaupungissa, Nea Hora (tarkoittaa "New Town"), juontaa juurensa jo 1700–luvulta. Se sijaitsee länsipäässä vanhastakaupungista.
Saarella on lauttayhteys Piraeukseen, Kykladien saarelle Iokselle, Santorinille, Parokselle, Naxokselle, Mykonokselle, Amorgokselle ja Milokselle sekä kolmannen saaren kautta kaikille Dodekanesian saarille ja itä- Egeanmeren saarille. Matkoja tekee sekä perinteiset lautat että highspeed lautat.


Pireus opas

Kreikan kaupunki ja satama Piraeus on merkittävä kreikkalainen satama ja yksi suurimmista koko Välimerellä. Se on tärkeä kaupunki jota usein pidetään Ateenan esikaupunkialueena, sillä se sijaitsee vain muutaman minuutin päässä pääkaupungista. Piraeuksesta on tullut suorastaan lauttaverkon solmukohta kun matkustat ympäri Egeanmeren ja samalla sen läheisyys Ateenaan tarkoittaa, että se usein sulautuu huomaamattomasti Kreikan pääkaupungin kanssa, sen merenranta tarjoaa hyvin erilaisen ja erottuvan ulkonäön. Monet Piraeuksen kävijät huomaavat, että kaikkein houkuttelevin kaupungin alue sijaitsee sen itä- kaupunginosassa sekä Mikrolimano Harbourin ja Zea Marinan rinnalla. Tämä merenrantahotellialue on täynnä rantaravintoloita, baareja ja yöelämää, ja parani huomattavasti viime Ateenan olympialaisisten aikaan, luomalla kauniin puilla vuoratun rantakadun, joka kulkee keskiaikaisten kaupungin muurien ohi, jotka tarjoavat tietoa ja historiallista tietoa kaupungin rikkaasta menneisyydestä.