Chania
Ateena (Piraeus)
Lautat maahan Ateena
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Chania satamaan Ateena (Piraeus)

Kreeta ja Ateena yhdistyvät reitillä Chania Ateena (Piraeus), jolla liikennöi tällä hetkellä 4 lauttayhtiötä. Blue Star Ferries liikennöi reittiä jopa 11 kertaa viikko, Anek Superfast 10 kertaa viikko, Minoan Lines 7 kertaa viikko & SeaJets kulkee reittiä jopa 7 kertaa viikko.

Kohteiden Kreeta ja Ateena välisiä ylityksiä on tarjolla yhteensä 35 viikko reitillä Chania Ateena (Piraeus) ja koska tarjolla on 4 lauttayhtiötä, suosittelemme vertailemaan niitä kaikkia, jotta löydät varmasti parhaan hinnan haluamallesi matkalle.

Lauttavaihtoehdot satamasta Chania satamaan Ateena (Piraeus)

Saadaksesi lisätietoa vieraile Kreeta - Ateena lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Kuinka pitkä on lautta Chania - Pireus?

Lautan ylitysaika Chania - Pireus on noin 7h 16m. Laivamatkan kesto voi vaihdella kausittain, joten suosittelemme tarkistamaan sen reaaliaikaisesti.

Kuinka paljon maksaa lautta Chania - Pireus?

Chania to Pireus lauttojen hinnat voivat vaihdella vuodenajasta riippuen. Keskimääräinen hinta lautalla Chania - Pireus on 115 €. Hinta ei sisällä varausmaksuja.

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Chania - Pireus?

On olemassa 4 suosittuja lauttaoperaattoreita Chania ja Pireus välillä. Nämä ovat
  • Blue Star Ferries
  • Anek Superfast
  • Minoan Lines
  • SeaJets

Miten voin varata lauttalippuja Chania - Pireus?

Varaa lautat reitiltä Chania kohteeseen Pireus tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Mikä on etäisyys Chania ja Pireus välillä?

Etäisyys Chania ja Pireus välillä on noin 135 meripeninkulmaa.

Chania opas

Chania on kaupunki Kreikan saarella Kreetalla. Kaupunki sijaitsee saaren pohjoisrannikolla ja se on noin 70 km länteen Rethymnonista ja 145 km länteen Heraklionista. Kaupunki voidaan jakaa kahteen osaan: vanhaan kaupunkiin ja moderniin, suurempaan kaupunkiin. Vanha kaupunki sijaitsee vanhan sataman vieressä ja sen pääaukiolla (Kastelin länsipään vieressä) on Eleftherios Venizelos Square ("Syntrivani") ja se on turistitoiminnan sydän. Suurin osa paikallisista asuvat ja työskentelevät modernissa osassa kaupunkia. Se on vähemmän perinteinen kuin vanha kaupunki, mutta siellä on silti viehättäviä alueita tai joilla on historiallista merkitystä. Vanhin kaupunginosa modernissa kaupungissa, Nea Hora (tarkoittaa "New Town"), juontaa juurensa jo 1700–luvulta. Se sijaitsee länsipäässä vanhastakaupungista.
Saarella on lauttayhteys Piraeukseen, Kykladien saarelle Iokselle, Santorinille, Parokselle, Naxokselle, Mykonokselle, Amorgokselle ja Milokselle sekä kolmannen saaren kautta kaikille Dodekanesian saarille ja itä- Egeanmeren saarille. Matkoja tekee sekä perinteiset lautat että highspeed lautat.


Ateena (Piraeus) opas

Kreikan kaupunki ja satama Piraeus on merkittävä kreikkalainen satama ja yksi suurimmista koko Välimerellä. Se on tärkeä kaupunki jota usein pidetään Ateenan esikaupunkialueena, sillä se sijaitsee vain muutaman minuutin päässä pääkaupungista. Piraeuksesta on tullut suorastaan lauttaverkon solmukohta kun matkustat ympäri Egeanmeren ja samalla sen läheisyys Ateenaan tarkoittaa, että se usein sulautuu huomaamattomasti Kreikan pääkaupungin kanssa, sen merenranta tarjoaa hyvin erilaisen ja erottuvan ulkonäön. Monet Piraeuksen kävijät huomaavat, että kaikkein houkuttelevin kaupungin alue sijaitsee sen itä- kaupunginosassa sekä Mikrolimano Harbourin ja Zea Marinan rinnalla. Tämä merenrantahotellialue on täynnä rantaravintoloita, baareja ja yöelämää, ja parani huomattavasti viime Ateenan olympialaisisten aikaan, luomalla kauniin puilla vuoratun rantakadun, joka kulkee keskiaikaisten kaupungin muurien ohi, jotka tarjoavat tietoa ja historiallista tietoa kaupungin rikkaasta menneisyydestä.


[-PortTo--] to [-PortFrom--] Lautta-aikataulut

Lautta-aikataulut välillä 15/04/002024 ja 21.4.2024


Operaattori Lähtöaika Saapumisaika Matkan kesto Purjehduspäivät
Blue Star Ferries 21:00 06:00 9 tuntia Jokapäiväinen

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.