COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Clipper Vacations

Clipper Vacations pyörittää Victoria Clipper lauttapalvelua, joka yhdistää Seattlen ja Victorian ympäri vuoden päivittäisillä lähdöillä sekä toimii kausiluonteisena yhteytenä Seattlen ja San Juan Islandin Friday Harbor-sataman välillä.

Clipper Vacationsin Seattlen ja Victorian ylitys toimittaa sinut Washingtonin osavaltion ja British Columbian välillä tyylikkäästi nopealla Victoria Clipper matkustajalautalla. Kolmen tunnin matkan aikana lautta purjehtii Puget Soundin kautta Juan de Fucan salmelle matkalla Victorian sisäsatamaan, joka sijaitsee aivan Victorian keskustan sydämessä.

Seattlen ja San Juan Islandin Friday Harborin väliselle Victoria Clipper-lautalle nouset Pier 69:ssä, joka sijaitsee Seattlen keskustassa, ennen kuin kolmen ja puolen tunnin luonnonkaunis matkasi alkaa Deception Passin läpi Friday Harboriin! Tämä palvelu toimii yleensä toukokuusta syyskuuhun.

Molempien reittien lautoilta löydät mukavat istuimet, joissa on runsaasti jalkatilaa, joten sinulla on tilaa venytellä ja rentoutua. Voit nauttia ateriakorin tai virkistävän juoman, jotka tarjoillaan paikallesi. Jos haluat venyttää jalkojasi, voit astua ulos kannelle ja tutkiskella upeita maisemia.

Osoitteesta directferries.fi löydät Clipper Vacations aikataulut sekä hinnat ja voit varata Clipper Vacations lippuja. Kun mahdollista, vertaamme Clipper Vacations vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Clipper Vacations matkassa