Conocemos Navegando
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Conocemos Navegando

Conocemos Navegando tarjoaa ylityksiä Kolumbian kauniiden San Andrés, Providencia ja Santa Catalina saarten välillä Nicaraguan itäisen rannikon edustalla. Pienelle Cayo Bolivar-saarelle tehdään myös päiväretkiä.

Yritys oli alunperin yksityisen liikemiehen hanke, mutta siitä on ajan kuluessa kasvanut suosittu paikallinen lauttaoperaattori. Laivaston ensimmäinen katamaraani rakennettiin vuonna 2009 ja se tarjoaa edelleen loistavaa palvelua.

Conocemos Navegandon laivasto koostuu kahdesta huippulaadun katamaraanista, jotka tarjoavat turvallisen, nopean ja miellyttävän purjehduskokemuksen. Aluksilta löytyy ilmastoituja oleskelutiloja, loistavia palveluita ja vailla vertaansa olevia saaristonäkymiä. El Sensation- laivaan mahtuu 65 matkustajaa ja El Slendor- laiva pystyy kuljettamaan 71 matkustajaa, matkaten 405 hevosvoiman kaksoismoottoreillaan. Risteilyn aikana voi myös nähdä värikästä merenelämää maailman kolmanneksi pisimmän, noin 32-kilometrisen valliriutan seassa.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Conocemos Navegando -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista Conocemos Navegando -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Operaattorin Conocemos Navegando matkassa

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.