COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Conocemos Navegando

Conocemos Navegando tarjoaa ylityksiä Kolumbian kauniiden San Andrés, Providencia ja Santa Catalina saarten välillä Nicaraguan itäisen rannikon edustalla. Pienelle Cayo Bolivar-saarelle tehdään myös päiväretkiä.

Yritys oli alunperin yksityisen liikemiehen hanke, mutta siitä on ajan kuluessa kasvanut suosittu paikallinen lauttaoperaattori. Laivaston ensimmäinen katamaraani rakennettiin vuonna 2009 ja se tarjoaa edelleen loistavaa palvelua.

Conocemos Navegandon laivasto koostuu kahdesta huippulaadun katamaraanista, jotka tarjoavat turvallisen, nopean ja miellyttävän purjehduskokemuksen. Aluksilta löytyy ilmastoituja oleskelutiloja, loistavia palveluita ja vailla vertaansa olevia saaristonäkymiä. El Sensation- laivaan mahtuu 65 matkustajaa ja El Slendor- laiva pystyy kuljettamaan 71 matkustajaa, matkaten 405 hevosvoiman kaksoismoottoreillaan. Risteilyn aikana voi myös nähdä värikästä merenelämää maailman kolmanneksi pisimmän, noin 32-kilometrisen valliriutan seassa.

Direct Ferries tarjoaa hakukriteereihisi perustuvan aikataulu- ja hintavertailun, jonka avulla voit yhdellä haulla verrata Conocemos Navegando -palveluita useiden muiden lauttayhtiöiden aikatauluihin ja hintoihin.

Vertaa ennen varaamista Conocemos Navegando -aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin, jotta löydät varmasti itsellesi parhaan vaihtoehdon.

Operaattorin Conocemos Navegando reitit ja satamat

Operaattorin Conocemos Navegando matkassa

Operaattorin Conocemos Navegando kaikki reitit