Cork
Santander
Lautat maahan Espanja
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Lautta satamasta Cork satamaan Santander

Vertaile ja varaa lauttamatkasi satamasta Cork satamaan Santander ylityksellä maasta Irlanti maahan Espanja sivustolla directferries.fi ja säästät varmasti lipuissasi!

Löydä kaikkien lauttaoperaattorien ajankohtaiset aikataulut ja hinnat reitillä Cork Santander ja vertaile niitä ennen kuin päätät ihanteellisen vaihtoehdon yiltyksellesi.

Valitse reitti Cork Santander, tai vaihtoehtoinen lautta maahan Espanja, hakukoneessamme Aikataulut & hinnat ja huomaat, kuinka helppoa lauttavarauksen tekeminen on.

Saadaksesi lisätietoa vieraile Irlanti - Espanja lautat sivullamme.
Miksi käyttää Direct Ferriesiä?
category
Lauttoja 4412 reitillä ja 901 satamasta ympäri maailmaa
category
Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama
category
Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa
category
Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Suosituimmat kysymykset

Mitkä lauttayhtiöt liikennöivät välillä Cork - Santander?

On olemassa 0 lauttaoperaattoria Cork to Santander ja tämä on

Miten voin varata lauttalippuja Cork - Santander?

Varaa lautat reitiltä Cork kohteeseen Santander tarjoustenetsijämme kautta ja tutustu uusimpiin lauttatarjouksiin tarjoussivullamme.

Voitko matkustaa jalkaisin matkustajana lautalla Cork - Santander?

Ei, et voi matkustaa jalkaisin matkustajana, tällä hetkellä voit matkustaa lautalla vain ajoneuvon kanssa.

Voitko ottaa autosi mukaan lautalle Cork - Santander?

Ei, lautalla voi matkustaa vain jalan.

Voiko lemmikkieläimiä ottaa mukaan lautalle Cork - Santander?

Ei, lemmikkieläimet eivät ole sallittuja lautoilla.

Cork opas

Corkin kaupunki Irlannissa sijaitsee maan lounais-osassa Munsterin maakunnassa. Irlannin toiseksi suurin kaupunki on saarella Lee joen äärellä, joka jakautuu kahteen kanavaan kaupungin länsiosassa. Kaupungin itäpuolella, missä kanavat kohtaavat jälleen, laiturit ja telakat johtavat Lough Mahoniin ja Corkin satamaan, yhteen maailman suurimmista luonnollisista satamoista.
Vaikka keskiaikaisesta kaupungista on vain vähän jäljellä, on se jättänyt vahvan perinnön etenkin 1700–luvulta ja Viktoriaaniselta ajalta lähtien. Vähittäiskauppa Corkissa sisältää sekoituksen moderneja kauppakeskuksia ja perheomisteisia pikkukauppoja. Tavaratalot tarjoavat jotain kaikille budjeteille, kalliista putiikeista tusinatavaraan.

Corkin satamassa on rajoitetut palvelut, ja matkustajat jotka tarvitsevat enemmän kuin odotusaulalla on tarjota voivat mennä Ringaskiddyyn, missä postitoimisto tarjoaa valuutanvaihtoa ja matkailuneuvontaa. Cork ei ole paljon kauempana ja se tarjoaa paljon suuremman valikoiman palveluja. Ringaskiddystä löytyy raha-automaatteja, ravintoloita, bensa-asemia, B&B.tä ja muutamia kauppoja.


Santander opas

Santanderin lahdella (Bahia de Santander) ja sekä Biskajanlahden että Kantabrianmeren vieressä (Mar Cantábrico), tämä suosittu, moderni espanjalainen kaupunki on koti vilkkaalle satamalle. Sen loistavat rannat kuitenkin vetävät kesän väkijoukkoja, erityisesti tyylikäs rantalomakohde El Sardinero, jossa on Playa Primera de El Sardineron ranta, joka todella erottuu muista. Santander on kaikkein suosituin lämpiminä kesäkuukausina ja lukuisten hiekkarantojen lisäksi, monet kävijät haluavat nauttia risteilystä ympäri rannikkoa, tai kävellä pitkin Avenida de la Reina Victoriaa tai ranta Paseo Maritimo promenadea. Muut kävijät haluavat hengailla Santanderin kiireisessä kalastus -kaupunginosassa, mikä tunnetaan Barrio Pesquerona ja on paras paikka löytää erinomaisia kalaravintoloita.

Santanderin satamasta on lauttayhteydet Plymouthiin ja Portsmouthiin Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Ylitysaika Portsmouthiin on noin 24 tuntia ja Plymouthiin 20 tuntia.


Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.