COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Cork - Santander on yksi suosituimmista reiteistämme - ylitykset myydään usein loppuun kiireisillä jaksoillamme.
Vinkki: Varaa ennen kuin on liian myöhäistä! Varaa nyt saadaksesi mieleisesi ylityksen

Miksi käyttää
Direct Ferriesiä?

Lauttoja 3325 reitillä ja 764 satamasta ympäri maailmaa

Yli 2,5 miljoonan asiakkaan luottama

Järjestämme yli 1,2 miljoonaa risteilyä vuodessa

Tarkistamme jopa 1 miljoonaa hintaa asiakkaillemme päivittäin

Saadaksesi lisätietoa vieraile Irlanti - Espanja lautat sivullamme.

Cork - Santander lauttaoperaattorit

Lautta satamasta Cork satamaan Santander

Vertaile ja varaa lauttamatkasi satamasta Cork satamaan Santander ylityksellä maasta Irlanti maahan Espanja sivustolla [--Website--] ja säästät varmasti lipuissasi!

Löydä kaikkien lauttaoperaattorien ajankohtaiset aikataulut ja hinnat reitillä Cork Santander ja vertaile niitä ennen kuin päätät ihanteellisen vaihtoehdon yiltyksellesi.

Valitse reitti Cork Santander, tai vaihtoehtoinen lautta maahan Espanja, hakukoneessamme Aikataulut & hinnat ja huomaat, kuinka helppoa lauttavarauksen tekeminen on.

Cork opas

Corkin kaupunki Irlannissa sijaitsee maan lounais-osassa Munsterin maakunnassa. Irlannin toiseksi suurin kaupunki on saarella Lee joen äärellä, joka jakautuu kahteen kanavaan kaupungin länsiosassa. Kaupungin itäpuolella, missä kanavat kohtaavat jälleen, laiturit ja telakat johtavat Lough Mahoniin ja Corkin satamaan, yhteen maailman suurimmista luonnollisista satamoista.
Vaikka keskiaikaisesta kaupungista on vain vähän jäljellä, on se jättänyt vahvan perinnön etenkin 1700–luvulta ja Viktoriaaniselta ajalta lähtien. Vähittäiskauppa Corkissa sisältää sekoituksen moderneja kauppakeskuksia ja perheomisteisia pikkukauppoja. Tavaratalot tarjoavat jotain kaikille budjeteille, kalliista putiikeista tusinatavaraan.

Corkin satamassa on rajoitetut palvelut, ja matkustajat jotka tarvitsevat enemmän kuin odotusaulalla on tarjota voivat mennä Ringaskiddyyn, missä postitoimisto tarjoaa valuutanvaihtoa ja matkailuneuvontaa. Cork ei ole paljon kauempana ja se tarjoaa paljon suuremman valikoiman palveluja. Ringaskiddystä löytyy raha-automaatteja, ravintoloita, bensa-asemia, B&B.tä ja muutamia kauppoja.


Santander opas

Santanderin lahdella (Bahia de Santander) ja sekä Biskajanlahden että Kantabrianmeren vieressä (Mar Cantábrico), tämä suosittu, moderni espanjalainen kaupunki on koti vilkkaalle satamalle. Sen loistavat rannat kuitenkin vetävät kesän väkijoukkoja, erityisesti tyylikäs rantalomakohde El Sardinero, jossa on Playa Primera de El Sardineron ranta, joka todella erottuu muista. Santander on kaikkein suosituin lämpiminä kesäkuukausina ja lukuisten hiekkarantojen lisäksi, monet kävijät haluavat nauttia risteilystä ympäri rannikkoa, tai kävellä pitkin Avenida de la Reina Victoriaa tai ranta Paseo Maritimo promenadea. Muut kävijät haluavat hengailla Santanderin kiireisessä kalastus -kaupunginosassa, mikä tunnetaan Barrio Pesquerona ja on paras paikka löytää erinomaisia kalaravintoloita.

Santanderin satamasta on lauttayhteydet Plymouthiin ja Portsmouthiin Yhdistyneessä kuningaskunnassa. Ylitysaika Portsmouthiin on noin 24 tuntia ja Plymouthiin 20 tuntia.