COVID-19-tietoa Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Cotai Water Jet

Cotai Water Jet tarjoaa korkealuokkaisen ja nopean matkustajalauttapalvelun Hong Kongin ja Macaon välillä.

Cotai Water Jet tarjoaa suoria matkoja Macaon, Taipan, Hong Kongin, Kowloonin ja Hong Kongin lentokentällä sijaitsevan Skypierin välillä, palvellen sekä paikallisia että Macaon ja Hong Kongin kansainvälisiä vierailijoita.

Ylityksiä tehdään päivittäin noin 80, ja Cotai Water Jetin 14 uniikkia katamaraania voivat kuljettaa noin 400 matkustajaa, ja voivat parhaimmillaan saavuttaa 43 solmun nopeuden.

Lautalta löytyy kolme eri hyttiluokkaa, jotka sopivat kaikkiin makuihin ja budjetteihin. Perus Cotai-luokan hytissä voit rentoutua ja nauttia matkasta mukavassa ympäristössä. Lautalta voi ostaa myös valikoiman naposteltavia ja juomia.

Cotai ykköshytti löytyy aluksen ylemmältä kannelta, ja tarjoaa upean näköalan. Pöydät ja tuolit luovat lounge-ilmapiirin, joka sopii työ- ja lomamatkaajille. Hintaan kuulu naposteltavaa, juomia ja maihin nousu etuoikeus.

Cotai VIP-hytti on yksityishuone niille, jotka tarvitsevat enemmän yksityisyyttä, ylellisyyttää ja verratonta palvelua. VIP-hyttiin mahtuu enintään kahdeksan matkustajaa, ja hintaan sisältyy ilmaista ruokaa ja juomaa.

.

Mene osoitteeseen directferries.fi löytääksesi Cotai Water Jet -aikataulut sekä hinnat ja varataksesi Cotai Water Jet -lippuja. Etsitkö edullisimpia hintoja? Ei hätää, vertaamme Cotai Water Jetiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin.

Operaattorin Cotai Water Jet reitit ja satamat

Klikkaa karttaa

Operaattorin Cotai Water Jet kaikki reitit