COVID-19 Update Click here to visit our dedicated page for further information on the COVID-19 situation, including vouchers, cancellations, refunds and sailing changes.

Cruce del Golfo

Cruce del Golfo oli ensimmäinen matkustajalauttayhtiö, joka tarjosi säännöllisiä purjehduksia Fonsecalahden poikki, El Salvadoorin La Unionin- kaupungin ja Nicaraguan rannikon Potosin välillä Keski-Amerikassa.

Cruce del Golfo tarjoaa paljon nopeamman reitin El Salvadorin ja Nicaraguan välillä - bussilla matka on noin kymmenen tuntia pidempi. Lauttamatka on myös paljon kauniimpi, sillä se vie sinut tutkimattoman 3 000 neliökilometrin lahden läpi. Vedestä löytyy delfiinejä, rannikolta mangrovejä ja horisontissa näkyy dramaattisia tulivuoria.

Stella Maris-laiva, jonka kyytiin mahtuu 28 matkustajaa tavaroineen, rakennettiin vuonna 2016 vartavasten Fonsecanlahden ylitykseen. Laivassa on hardtop-katto, avoimet sivut ja ruostumattomasta teräksestä rakennetut kaiteet. Sitä vetää huippulaadun 140BHPn perämoottori, ja varusteina ovat GPS, radioyhteys ja pelastusliivit.

Perustajilla, kapteeneilla ja henkilökunnalla on yli 20 vuotta kokemusta merenkulkualasta, paljon tietoa alueesta, paikallisista villieläimistä, sääoloista, vuorovesistä ja kaikesta muusta, mitä tarvitaan aitoon ja turvalliseen kokemukseen.

Tarkastele Cruce del Golfo -aikatauluja sekä hintoja ja varaa Cruce del Golfo -lippuja osoitteessa directferries.fi. Etsitkö vaihtoehtoista lauttayhtiötä tai -reittiä? Vertaamme Cruce del Golfoiä vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin auttaaksemme sinua valitsemaan.

Operaattorin Cruce del Golfo reitit ja satamat

Operaattorin Cruce del Golfo matkassa

Operaattorin Cruce del Golfo kaikki reitit