CTM Deher
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

CTM Deher

CTM Deher tarjoaa lauttamatkoja Ranskan Antillesissa, yhdistäen Guadeloupen Basse Terre- ja Terre-de-Haut-saaret Karibianmeren eteläosassa.

CTM (Compagnie de Transport Maritime) Deher on Adolphe Deherin 70-luvulla perustama perheyritys, joka pyrkii parantamaan paikallisten ja turistien pääsyä Les Saintesiin.

Yritys pyörittää kahta nopeaa lauttaa 7 kilometrin matkalla Trois Rivieresin ja Les Saintesin satamien välillä. Matka kestää noin 15 minuuttia, ja lähtöjä on kahdesti päivässä molempiin suuntiin, aamulla ja iltapäivällä.

Yrityksen lautat on erityisesti mukautettu toimimaan saarten välillä. Antoinette on noin 33 metriä pitkä ja pystyy kuljettamaan 200 matkustajaa, 70 pääaulassa ja 130 aurinkokannella. Lautta on ilmastoitu, ja siltä löytyy baari. Suurempi Miss Guadeloupe-lautta on noin 35 metriä pitkä ja pystyy kuljettamaan 300 matkustajaa kerralla, 201 ilmastoidussa pääaulassa ja 99 aurinkokannella. Matkan aikana tarjolla on baaripalvelua sekä naposteltavaa.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa CTM Deherin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.