Dain Ferry
Lauttaoperaattori
Avoin lippu??

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Avoin lippu?

Avoimet liput ovat voimassa jopa 12 kuukautta varauspäivästä (lue lipun ehdot).

Matkatiedot
Lähtöreitti
Menopaluu

Dain Ferry

Dain Ferry tarjoaa matkoja Etelä-Korean kaupungin Incheonin ja Kiinan Dalian sataman välillä monesti viikossa, koko vuoden ympäri.

Näihin moderneihin risteilylaivoihin, jotka matkaavat tämän Kiinan rajakaupungin ja Etelä-Korean pääsataman välillä, mahtuu jopa 510 matkustajaa ja ne pystyvät yltämään 25 solmun nopeuden joka matkalla. Drain Ferry aluksella saat informaatiota päivitetyistä turvallisuus varusteista, jotka vaihdetaan usein varmistaaksemme matkustajien rentoutumisen risteilyn aikana. Majoitusmahdollisuudet koostuvat mukavista makuusijoista, joilla voi ottaa muutaman tunnin unet matkan aikana. Perheille on tarjottavissa sängyllisiä hyttejä ja pariskunnat sekä ystävykset voivat varata yksityisiä huoneita.

Avajaisvuodestaan 1996 lähtien, tämä yhtiö on vahventunut vahventumistaan ja on saanut maineen yhtenä luotettavimmista ja vaikuttavimmista operaattoreista Etelä-Koreassa ja Kiinassa. Modernit mukavuudet, kuten käytäviä koristavat istumapaikkarivit sekä virvokkeet ja purtavat ovat aina saatavilla, ja tekevät matkasta leppoisan. Perheille ja ystävyksille on tarjolla alennettuja tuotteita tukkumyynnissä laivan tax-free myymälässä.

Directferries.fi tarjoaa puolueettoman vertailupalvelun, jonka avulla näet useiden yhtiöiden aikataulut ja hinnat yhdellä nopealla ja helpolla haulla. Vertaa Dain Ferryin aikatauluja ja hintoja kaikkiin vaihtoehtoisiin lauttayhtiöihin ennen kuin varaat matkasi.

Operaattorin Dain Ferry kaikki reitit

Operaattorin [--Operator--] reitit ja satamat .Replace("[--Operator--]", Model.OperatorInformation.Operator.DisplayName)

Asiakaspalvelu

Käy asiakaspalvelusivullamme, josta löydät hyödyllistä tietoa lauttamatkustamisesta, usein kysytyt kysymykset ja miten voit ottaa meihin yhteyttä saadaksesi apua varauksen tekemisessä.